Vardi produžio ugovor: Želim još dugo da ostanem

Izvor: B92, 06.Feb.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vardi produžio ugovor: Želim još dugo da ostanem

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi produžio je ugovor sa svojim klubom do 2019. godine, objavio je premijerligaš.

Vardi je sa 18 pogodaka jedan od najzaslužnijih što se “lisice” nalaze na čelu tabele Premijer lige.

On u ekipi od 2012. godine, a ove sezone postao je rekorder sa 11 uzastopnih mečeva na kojima je postigao pogodak, prestigavši Ruda van Nistelroja.

Počastovan sam što sam deo ove ekipe i što postižemo ovakve rezutate. Nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osetio ovakvu atmosferu, želim još dugo da budem deo svega ovoga. Lester je verovao u mene od početka i ne mogu da opišem koliko mi je to pomoglo da napredujem. Zauvek ću im biti zahvalan i svakim danom ću se truditi da se odužim ljudima u klubu”, rekao je Vardi.

“Džejmi je borac, imao je neverovatnu želju da postigne ovo što je postigao i svaki meč igra kao da mu je poslednji. Pokazao je da je fantastičan igrač, a još važnije, da je deo sjajne ekipe. Srećan sam što će još dugo ostati sa nama", rekao je mendažer Klaudio Ranijeri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vardi potpisao novi ugovor

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016

Zvezda Lestera Džejmi Vardi produžio je ugovor sa klubom do 2019. godine...Vardi sa 18 pogodaka igra sezonu iz snova i definitivno je jedan od najzaslužnijih što se ekipa nalazi na čelu Premijer lige...I pored mnogobrojnih ponuda, 29godišnji napadač odlučio je da ostane u Lesteru, te je tako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.