VRATIO SE IZ KINE: Mažiću odmah VRUĆ krompir u Nišu, sudije sa derbija na HLAĐENJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE IZ KINE: Mažiću odmah VRUĆ krompir u Nišu, sudije sa derbija na HLAĐENJU (FOTO)

Poznato ko će da deli pravdu u 10. kolu Superlige.

Određene su sudije za utakmice 10. kola Superlige Srbije koje se igraju narednog vikenda.

Posle seminara u Kinu, Milorad Mažić se vraća na srpske terene i biće glavni sudija derbija 10. kola između Radničkog iz Niša i Partizana. Meč na Čairu se igra u nedelju od 19 časova.

SUDIJAMA JE DOSTA SVEGA: Klubove i navijače čeka iznenađenje u 10. kolu Superlige (FOTO)

NEMA NIJEDNOG DOKAZA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KOLINA nije nigde komentarisao GOL Boaćija u DERBIJU (VIDEO)

Utakmicu između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, koja se igra u subotu od 20:30 časova na stadionu “Rajko Mitić”, sudiće Aleksandar Vasić.

Zanimljivo je da su, iako su od većeg dela stručne javnosti dobili pohvale za suđenje u 158. večitom derbiju, glavni arbitar Danilo Grujić i njegov pomoćnik kod gol aut linije Nenad Đokić, koji je video gol Boaćija, poslati “na hlađenje”, odnosno nisu delegirani za mečeve 10. kola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.