Uživo: Zatišje pred buru, Junajted još čeka Felainija i Hereru, Čelsiju otimaju napadače

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Zatišje pred buru, Junajted još čeka Felainija i Hereru, Čelsiju otimaju napadače

Više nema čekanja. Nema okolišanja i dugačih pregovaranja. Nema "možda". Samo konkretno. Ovo je taj ponedeljak, drugi dan septembra, a poslednji dan prelaznog roka u fudbalu. Sada je svaki minut bitan, sada se sve rešava. Pratite ko gde prelazi, iz minuta u minut, uz Blicsport.rs.

20:52 - Čerupanje Čelsijevog napada: Everton bi Lukakua?

Sa Ostrva stižu sve neverovatnije vesti, nakon Totenhemovog raspitivanja za Dembu Ba, još jedan napadač Čelsija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u fokusu - Everton navodno želi Romelua Lukakua na pozajmicu.

Murinjo je rešio da pusti Senegalca dolaskom Samjuela Etoa, pored koga u špicu još ima Toresa i Lukakua, pa je malo verovatno da će do ponoći pustiti snažnog Belgijanca.

20:46 - Totenhem ne staje: kvari posao Arsenalu oko Dembe Ba

Da li je u pitanju pokvariti komšiji posao, ili u Totenhemu imaju još neki milion za trošenje, kako god, ali su "pevci" počeli da se raspituju oko dovođenja Dembe Ba.

Napadač Čelsija će skoro sigurno promeniti sredinu do ponoći i otići na pozajmicu, izvesno je u Arsenal, manje izvesno u Romu, ali ne treba isključiti Totenhem predvođen Frankom Baldinijem, pogotovo ako se zna kakav je posao napravio ovog leta.

20:37 - Lacio se uključio u trku za Kvaljarelu

Trio fantastiko koji čine Juventus, Roma i Đenova je bio dovoljno komplikovan u želji da razmeni napadače, o čemu smo nešto ranije pisali, a sada je Lacio odlučio da dodatno zamrsi priču.

I nebesko-plavi žele da dovedu Fabija Kvaljarelu nakon što je propao posao oko angažovanja Buraka Jilmaza, pa ako sve bude kako klubovi žele, italijanski napadač se gotovo sigurno seli iz Torina u Rim.

Jedino ostaje da se vidi da li će u Romu ili Lacio.

20:34 - Suarez: Ponavljam, ostajem u Liverpulu

Dobre vesti za sve navijače Liverpula - Luis Suarez je još jednom ponovio da ostaje na Enfildu i da neće otići u poslednjem momentu.

"Mogu sam da kažem ono što sam već rekao, već sam doneo odluku da ostajem u Liverpulu", naglasio je urugvajski napadač.

20:12 - Duarte menja Eriksena u Ajaksu

Ajaks je brzo pronašao zamenu za Krisijana Eriksena koji je prešao u Totenhem. U tim aktuelnog prvaka Holandije stigao je Lerin Duarte iz Heraklesa.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ostaće u Amsterdamu četiri sezone.

20:04 - Barsa računa na Afelaja i Kuenku

Spekulacijama oko odlaska Ibrahima Afelaja i Isaka Kuenke na pozajmicu došao je kraj, pošto je Barselona objavila da će oni ostaju u timu i pored toga što muku muče sa povredama.

Određeni su i brojevi, pa će tako holandski vezista nositi 19, dok će Kuenki pripasti 23.

19:56 - Niko Kranjčar blizu Čempionšipa

Engleski mediji javljaju da bi Kvins Park rendžers do ponoći mogao da potpiše Nika Kranjčara, bivšeg vezistu Totenhema, koji je prošlu sezonu proveo u kijevskom Dinamo, ali se nije naigrao.

19:54 - U Čelsiju nisu "ludi": odbili zamenu Adebajor - Tores

Totenhem je ovog leta potrošio više od 100 miliona evra, ispunio sve želje Andrea Viljaš-Boaša, a poslednjeg dana prelaznog roka pokušao je nemoguće.

Ponudili su Čelsiju Emanuela Adebajora u zamenu za Fernanda Toresa, što su "plavci" bez razmišljanja odbili.

19:48 - Partizan poslao Babića u Slobodu

Fudbalski klub Sloboda Point u nastavku Jelen Superlige biće jača za Dejana Babića, 24-godišnjeg krilnog vezistu Partizana koji je u Užice stigao na jednogodišnju pozajmicu.

19:45 - Kakin osmeh dovoljno govori koliko je srećan

Brazilski vezista Kaka je okončao agoniju u Realu i vratio se u "njegov" Milan, a ova slika dovoljno govori koliko je srećan zbog toga.

He's wearing it again! #welcomehomeKaka @KAKA pic.twitter.com/pZaG4mBVje — AC Milan (@acmilan) September 2, 2013

19:38 - Blicsport: Luković ne ide u PAOK

Kako Blicsport saznaje, fudbaler Zenita Aleksandar Luković ipak neće preći u grčki PAOK, kako je bilo prethodnih dana najavljeno u grčkim medijima, o čemu više možete da pročitate - ovde.

19:17 - Propao transfer Jilmaza, Lacio odustao od transfera

Napadač Galatasaraja Burak Jilmaz na kraju neće potpisati ugovor sa Laciom.

Dugo su čelnici ova dva kluba vodili pregovore oko turskog reprezentativca. Italijani su nudili 10 miliona, turski klub je zahtevao 15, i na kraju je dobio ono što je hteo.

Međutim, stvar se zakomplikovala kada je agent ovog igrača zatražio dva miliona evra, pa su "nebesko-plavi" odustali od transfera.

Lacio će registrovati Brajana Pereu, te za trećeg igrača koji nema pasoš Evropske unije nema mesta u ekipi Vladimira Petkovića.

19:13 - Tamudo potpisao za Sabadelj

Legendarni španski napadač Raul Tamudo prešao je iz Rajo Valjekana u Sabadelj kao slobodan igrač.

On će po svemu sudeći karijeru završiti karijeru u ovom timu koji se takmiči u španskoj Segundi.

Bivši španski reprezentativac nosio je dres Espanjola i Espanjola B od 1996. do 2010. godine.

19:00 - Everton odbio ponudu Mančestera za Bejnsa

Očekivalo se da Lejton Bejns i Maruan Felaini zajedno pojačaju Mančester junajteda, ali je Everton odbio ponudu za levog beka od 15 miliona funti.

"Crveni đavoli" će morati da odvoje još pet miliona kako bi ispunili zahteve "karamela".

18:49 - Začaran krug Roma - Đenova - Juventus

Transferi u Italiji su posebni na svoj način, jer su mnogi igrači u dvojnom vlasništvu klubova, a novu zavrzlamu napravili su Roma, Đenova i Juventus.

Ako "vučica" uspe da proda Marka Borijela "grifonima", onda bi Alberto Đilardino mogao da pređe u Juventus, da bi "stara dama" u tom slučaju pristala da proda Fabija Kvaljarelu u Romu, koja najverovatnije ostaje bez Dembe Ba.

Mnogo "ako" je u igri, a vreme curi.

Najčitanije SADA: Transferi: Venger hoće Drakslera ili Kaku, De Rosi neće u Junajted, Siti zove Kasiljasa! Transferi: Zvezda čeka Lukovića, Eto stigao u Čelsi, kapiten zlatnih "orlića" u Portu! Transferi: Ljajić ide u Romu, Basta blizu Juventusa, jedan Srbin napušta Benfiku!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Zatišje pred buru, Junajted čeka Felainija i Hereru, Arsenal bez Dembe Ba

Izvor: Blic, 02.Sep.2013

Više nema čekanja. Nema okolišanja i dugačih pregovaranja. Nema "možda". Samo konkretno. Ovo je taj ponedeljak, drugi dan septembra, a poslednji dan prelaznog roka u fudbalu. Sada je svaki minut bitan, sada se sve rešava. Pratite ko gde prelazi, iz minuta u minut, uz Blicsport.rs...21:29 - Demba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.