Uživo: Zatišje pred buru, Junajted čeka Felainija i Hereru, Arsenal bez Dembe Ba

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Zatišje pred buru, Junajted čeka Felainija i Hereru, Arsenal bez Dembe Ba

Više nema čekanja. Nema okolišanja i dugačih pregovaranja. Nema "možda". Samo konkretno. Ovo je taj ponedeljak, drugi dan septembra, a poslednji dan prelaznog roka u fudbalu. Sada je svaki minut bitan, sada se sve rešava. Pratite ko gde prelazi, iz minuta u minut, uz Blicsport.rs.

21:29 - Demba Ba ne ide u Arsenal!

Kako javlja BBC, nema ništa od prelaska Dembe Ba u Arsenal na pozajmicu, jer Čelsi ne želi da pojača rivalski klub, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ga neće pustiti ni u Totenhem.

Da li to znači da senegalski napadač ide u Romu?

21:23 - Felaini tražio da ga stave na transfer listu

Sudbina Maruana Felainija i dalje nije poznata, iako je do kraja prelaznog roka ostalo još nešto manje od tri sata.

Belgijski vezista je viđen kako napušta trening centar Evertona, a navodno je od čelnika kluba sa Gudisona tražio da bude stavljen na transfer listu, kako bi ubrzao svoj prelazak u Mančester junajted.

Felaini je i treneru Robertu Martinezu saopštio kako želi da napusti "karamele" i ostrvski mediji veruju kako će do ponoći ipak doći do realizacije transfera.

21:16 - Aston Vila dovela Kozaka iz Lacija

Doskorašnji napadač Lacija, Čeh Libor Kozak karijeru će nastaviti u Aston Vili, saopštio je premijerligaš iz Birmingema.

Kozak je sa 10 postignutih golova prošle sezone bio najbolji strelac Lige Evrope, a sa Aston Vilom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Angažovali smo odličnog napadača. Kozak nije dobio priliku u Serija A, ali je uprkos tome pokazao da poseduje potencijal", rekao je menadžer Aston Vile Pol Lambert.

Kozak ima 24 godine, za reprezentaciju Češke odigrao je četiri utakmice i jednom se upisao u listu strelaca.

21:12 - Zapelo oko transfera Herere u Mančester

Čelnici Junajteda napustili su prostorije španskog Saveza bez obavljenog posla, jer kako javlja "As", nije spremna sva potrebna papirologija kako bi se ozvaničio prelazak Andree Herere iz Bilbaa.

21:07 - Zvanično: Oboren rekord Arsenala i nemačkog fudbala

Mesut Ozil je prelaskom u Arsenal za 50 miliona evra postao najskuplji nemački igrač u istoriji, tobdžijama se obavezao na petogodišnju vernost i po sezoni će zarađivati 165.000 evra.

20:52 - Čerupanje Čelsijevog napada: Everton bi Lukakua?

Sa Ostrva stižu sve neverovatnije vesti, nakon Totenhemovog raspitivanja za Dembu Ba, još jedan napadač Čelsija je u fokusu - Everton navodno želi Romelua Lukakua na pozajmicu.

Murinjo je rešio da pusti Senegalca dolaskom Samjuela Etoa, pored koga u špicu još ima Toresa i Lukakua, pa je malo verovatno da će do ponoći pustiti snažnog Belgijanca.

20:46 - Totenhem ne staje: kvari posao Arsenalu oko Dembe Ba

Da li je u pitanju pokvariti komšiji posao, ili u Totenhemu imaju još neki milion za trošenje, kako god, ali su "pevci" počeli da se raspituju oko dovođenja Dembe Ba.

Napadač Čelsija će skoro sigurno promeniti sredinu do ponoći i otići na pozajmicu, izvesno je u Arsenal, manje izvesno u Romu, ali ne treba isključiti Totenhem predvođen Frankom Baldinijem, pogotovo ako se zna kakav je posao napravio ovog leta.

20:37 - Lacio se uključio u trku za Kvaljarelu

Trio fantastiko koji čine Juventus, Roma i Đenova je bio dovoljno komplikovan u želji da razmeni napadače, o čemu smo nešto ranije pisali, a sada je Lacio odlučio da dodatno zamrsi priču.

I nebesko-plavi žele da dovedu Fabija Kvaljarelu nakon što je propao posao oko angažovanja Buraka Jilmaza, pa ako sve bude kako klubovi žele, italijanski napadač se gotovo sigurno seli iz Torina u Rim.

Jedino ostaje da se vidi da li će u Romu ili Lacio.

20:34 - Suarez: Ponavljam, ostajem u Liverpulu

Dobre vesti za sve navijače Liverpula - Luis Suarez je još jednom ponovio da ostaje na Enfildu i da neće otići u poslednjem momentu.

"Mogu sam da kažem ono što sam već rekao, već sam doneo odluku da ostajem u Liverpulu", naglasio je urugvajski napadač.

20:12 - Duarte menja Eriksena u Ajaksu

Ajaks je brzo pronašao zamenu za Krisijana Eriksena koji je prešao u Totenhem. U tim aktuelnog prvaka Holandije stigao je Lerin Duarte iz Heraklesa.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ostaće u Amsterdamu četiri sezone.

20:04 - Barsa računa na Afelaja i Kuenku

Spekulacijama oko odlaska Ibrahima Afelaja i Isaka Kuenke na pozajmicu došao je kraj, pošto je Barselona objavila da će oni ostaju u timu i pored toga što muku muče sa povredama.

Određeni su i brojevi, pa će tako holandski vezista nositi 19, dok će Kuenki pripasti 23.

19:56 - Niko Kranjčar blizu Čempionšipa

Engleski mediji javljaju da bi Kvins Park rendžers do ponoći mogao da potpiše Nika Kranjčara, bivšeg vezistu Totenhema, koji je prošlu sezonu proveo u kijevskom Dinamo, ali se nije naigrao.

19:54 - U Čelsiju nisu "ludi": odbili zamenu Adebajor - Tores

Totenhem je ovog leta potrošio više od 100 miliona evra, ispunio sve želje Andrea Viljaš-Boaša, a poslednjeg dana prelaznog roka pokušao je nemoguće.

Ponudili su Čelsiju Emanuela Adebajora u zamenu za Fernanda Toresa, što su "plavci" bez razmišljanja odbili.

19:48 - Partizan poslao Babića u Slobodu

Fudbalski klub Sloboda Point u nastavku Jelen Superlige biće jača za Dejana Babića, 24-godišnjeg krilnog vezistu Partizana koji je u Užice stigao na jednogodišnju pozajmicu.

19:45 - Kakin osmeh dovoljno govori koliko je srećan

Brazilski vezista Kaka je okončao agoniju u Realu i vratio se u "njegov" Milan, a ova slika dovoljno govori koliko je srećan zbog toga.

He's wearing it again! #welcomehomeKaka @KAKA pic.twitter.com/pZaG4mBVje — AC Milan (@acmilan) September 2, 2013

Najčitanije SADA: Transferi: Venger hoće Drakslera ili Kaku, De Rosi neće u Junajted, Siti zove Kasiljasa! Transferi: Zvezda čeka Lukovića, Eto stigao u Čelsi, kapiten zlatnih "orlića" u Portu! Transferi: Ljajić ide u Romu, Basta blizu Juventusa, jedan Srbin napušta Benfiku!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Junajted čeka Felainija i Hereru, Arsenal bez Dembe Ba, Lukaku u Evertonu

Izvor: Blic, 02.Sep.2013

Više nema čekanja. Nema okolišanja i dugačih pregovaranja. Nema "možda". Samo konkretno. Ovo je taj ponedeljak, drugi dan septembra, a poslednji dan prelaznog roka u fudbalu. Sada je svaki minut bitan, sada se sve rešava. Pratite ko gde prelazi, iz minuta u minut, uz Blicsport.rs...21:54 - Iznenađenje:...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.