Uživo: Pomama za Maikonom, Liverpul čeka Sahina, Modrić konačno ide u Real!

Izvor: Blic, 24.Avg.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Pomama za Maikonom, Liverpul čeka Sahina, Modrić konačno ide u Real!

Nedelju dana je do kraja letnjeg prelaznog roka, poslednjeg između dve sezone u kome ne važi "finansijski fer-plej", odnosno novo pravilo po kome će klubovi moći da troše samo ono što su zaradili. Sedam neverovatnih dana je pred nama, a uz Blicsport.rs blog uživo, svakog dana, do 31. avgusta kada se završava prelazni rok, možete da pratite najnovije transfere i informacije o onima koji će se desiti u poslednji čas.

12:55 - Liverpul čeka Sahina

Menadžer Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Brendan Rodžers se nada da će u toku ovog dana uspeti da dovede na pozajmicu veznog igrača madridskog Reala Nurija Sahina.

"Nadam se da ćemo u ova 24 časa imati potvrdu toga. Sahin je veoma dobar igrač", rekao je kratko Rodžers.

12:37 - Pomama za Majkonom

Ako je suditi po interesovanju velikih klubova, poslednji dani prelaznog roka proći će u velikoj borbi za Interovim defanzivcem Maikonom.

Menadžer ovog brazilskog desnog beka izjavio je, naime, da su ponude za njega poslali i Real Madrid i Mančester siti i Čelsi!

12:13 - Kraj prelaznog roka za Junajted

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da taj klub do kraja letnjeg prelaznog roka neće ni kupovati nove fudbalere niti prodavati nekog iz sadašnjeg igračkog kadra.

"Definitivno nećemo kupiti nikoga više. Ne postoji, takođe, ni razlog da neko ode iz kluba", rekao je Ferguson.

Letnji prelazni rok za ovu sezonu traje do 31. avgusta 2012. godine u ponoć, a Mančester junajted je već doveo Robina van Persija iz Arsenala, Šinđija Kagavu iz Borusije Dortmund, Aleksandera Butnera iz Vitesea, Anhela Enrikesa iz čileanskog Universidada i Nika Pauela iz engleskog niželigaša Krua.

12:00 - Totenhem konačno pristao - Modrić ide u Real!

Ko čeka, taj i dočeka. Dočekao je Luka Modrić (a i mi - da se završi ova letnja transfer saga).

Uprava Totenhema je, prema pisanju britanskih medija, konačno pristala na uslove koje je ponudio madridski Real, te je hrvatski reprezentativac počeo da se pakuje, a po napuštanju londonskog kluba ide pravo u prestonicu Španije gde će u narednih 48 sati biti na lekarskim pregledima a potom, ako sve bude u redu, potpisati ugovor sa "kraljevskim klubom".

12:00 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobro došli na Blicsport.rs blog uživo, u kom nastavljamo da pratimo fudbalske transfere u letnjem prelaznom roku.

Ostalo je još samo nekoliko dana do zatvaranja fudbalske pijace, a transfera je sve više i više, i pritom - sve zanimljivijih. Krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Ignjovski u Verderu, Čelsi ne odustaje od Rajkovića Transferi: Kežman pred odlaskom u Mjalbi, Ganso želi u Real Transferi: Bajern merka Kuzmanovića, Nejmar od januara u Realu? Transferi: Vučinić stigao u Juventus, Barton na transfer listi Transferi: Pastore i zvanično u PSŽ-u, Lane od utorka u Anderlehtu?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.