Uživo: Juventus se okreće Džeku, pomama za Remijem na Ostrvu

Izvor: Blic, 26.Jul.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Juventus se okreće Džeku, pomama za Remijem na Ostrvu

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.

10:06 - Remi najveća želja Njukasla, sledi trka sa "pevcima" i "tobdžijama"

Napadač Marseja Lik Remi najveća je želja menadžera Njukasla Alana Pardjua. Francuz je poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi zbog Premijer lige napustio Marsej što je bio signal za Totenhem i Arsenal da se upuste u trku za njim, a od srede je u njoj i Njukasl.

Pardju paralelno vodi pregovore sa Liverpulom oko povratka Endija Kerola, a ako oni propadnu, Remi će biti prva opcija kluba.

10:04 - Ništa od Van Persija, nova meta Juventusa - Džeko

U Juventusu sve manje veruju da je realno da tokom leta dovedu Robina Van Persija, tako da se pored kupovine Stevana Jovetića ponovo aktivirala priča oko koketiranja sa Edinom Džekom.

Napadač Mančester sitija u više navrata je ovog leta izjavljivao da ne razmišlja o napuštanju kluba, posebno kada ga je Evropa već preselila u Milan.

Sada je tu Juventus, što znači da će Edin morati ponovo pred novinare, verovatno sa istom tvrdnjom.

10:00 - Dobro došli!

Dobro jutro i dobro nam došli na Blicsport.rs blog uživo, u kom nastavljamo da pratimo fudbalske transfere u letnjem prelaznom roku.

Sa nama možete komunicirati putem komentara ili na tviteru uz haštag #blicsport.

Krećemo.

Povezane vesti: Transferi: Akvilani u Milanu, Pandev u Napoliju, Barton pojačao KPR! Transferi: Adebajor u Totenhemu, Junajted odustao od Snajdera! Transferi: Nasri potpisao za Siti, Milito odbio PSŽ! Transferi: Arsenal prodao Nasrija Sitiju, Aleksić na korak od Partizana! Transferi: Čelsi bi Jovetića, Rajković u Hamburgeru!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.