Uživo: Jojić pogodio u magli, Stojković čuvao prednost, Voždovac - Partizan 0:1!

Izvor: Blic, 24.Nov.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jojić pogodio u magli, Stojković čuvao prednost, Voždovac - Partizan 0:1!

Fudbaleri Partizana zatvaraju 13. kolo srpskog nacionalnog šampionata na Vračaru gde , bez prisustva publike, gostuju ekipi Voždovca. Crno-beli igraju za povratak na čelo tabele, jer je Crvena zvezda pobedom nad Slobodom posle 412 dana zauzela prvu poziciju. Prenos utakmice možete pratiti na Blicsport.rs!

Šampion Srbije morao je u prošloj rundi Jelen Superlige da juri zaostatak od dva gola na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stadionu protiv Donjeg Srema, ali je uspeo da preokrene i osvoji tri poena.

Voždovčani prete crno-belima da neće tako lako uzeti ceo plen iako su poraženi u protekle dve utakmice.

Domaćin će istrčati u sastavu: Perić, Jašić, Dragović, Lalić, Ćulibrk, Micić, Milovanović, Marušić, Sekulić, Obradović, Veljović.

Šef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović odlučio se za sledećih 11: Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Volkov, Đemba-Đemba, Ilić, Luka, Jojić, Živković, Ninković.

Prvih pet minuta susreta nije bilo nikakvih uzbuđenja. Lopta je bila ili u posedu Partizana ili u autu, ali crno-beli nisu uspeli da pretvore posed u neku bolju priliku.

U sedmom minutu Voždovac je imao veliku šansu da povede i šokira prvaka nakon što je Marušić izašao sam na gol crno-belih, ali je Stojković reagovao u svom stilu i sprečio vođstvo domaćina.

Partizan je u dva navrata imao priliku u 13. minutu pošto je slobodni udarac izveo Ninković, ali je lopta pogodila u ruku Milovanovića, pa je gostujuća ekipa imala još jednu priliku, sa manje razdaljine, ali je Jojić poslao loptu daleko iznad gola.

Ninković je u 19. minutu uzeo loptu, pretrčao 30 metara i uputio sjajan šut, ali je Perić reagovao na nivou, kao i u 22. minutu kada je Živković, ponovo sa desne strane imao šansu, ciljao ugao, te je golman Voždovca ostavio rezultat 0:0 na snazi.

U 31. minutu Milovanović je iz prekida uputio centaršut u kazneni porsotr Partizanav gde je Veljović zapretio, ali je golman crno-belih uspeo da interveniše.

Bila je potrebna samo jedna malo bolja lopta koja je dozvolila Milošu Jojiću da nastupi onako kako on voli - "1 na 1" sa defanzivcem koji nije uspeo da ga isprati, te je omaleni ofanzivac uspeo sa leve strane da pogodi suprotni ugao Perića za vođstvo Partizana u 35. minutu.

Voždovac je samo minut kasnije, ponovo iz prekida, umalo uzvratio istom merom, ali je lopta pobegla Dragoviću, te nije uspeo dobro da je zahvati glavom. Domaći su izvršili veliku ofanzivu koja je rezultovala neverovatnom šansom za Dragovića, ali se još jednom Stojković snašao i "rukometnom" odbranom zadršao prednost svog tima na poluvremenu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Jojić pogodio u magli, Stojković čuva prednost, Voždovac - Partizan 0:1!

Izvor: Blic, 24.Nov.2013

Fudbaleri Partizana zatvaraju 13. kolo srpskog nacionalnog šampionata na Vračaru gde , bez prisustva publike, gostuju ekipi Voždovca. Crno-beli igraju za povratak na čelo tabele, jer je Crvena zvezda pobedom nad Slobodom posle 412 dana zauzela prvu poziciju. Prenos utakmice možete pratiti na Blicsport.rs!..Šampion...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.