Uhapšene 34 osobe zbog sumnje da su nameštali teniske mečeve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene 34 osobe zbog sumnje da su nameštali teniske mečeve

Španska policija saopštila je danas da je uhapsila 34 osobe, među kojima je i šest tenisera, za koje se sumnja da su učestvovali u nameštanju mečeva i da su na taj način zaradili više od pola miliona dolara na nižerazrednim turnirima u Španiji i Portugalu.

Policija je pronašla dokaze o pokušajima nameštanja na 17 turnira u pet gradova među kojima su Madrid, Sevilja i Porto. Baza ima je bila u Sevilji i Lakorunji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a svi uhapšeni su Španci.

Policija je saopštila da sumnja da su prevare rađene na fjučers i čelendžer turnirima u proteklih nekoliko meseci.

Imena tenisera nisu saopštena, ali je saopšteno da su rangirani između 800 i 1.200 na ATP rang-listi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro španskih tenisera uhapšeno zbog nameštanja

Izvor: RTS, 01.Dec.2016

. Španska policija saopštila je da je uhapsila 34 osobe, među kojima je i šest tenisera, za koje se sumnja da su učestvovali u nameštanju mečeva i da su na taj način zaradili više od pola miliona dolara na nižerazrednim turnirima u Španiji i Portugaliji.

Nastavak na RTS...

Uhapšene 34 osobe zbog sumnje da su nameštali teniske mečeve

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2016

Španska policija saopštila je danas da je uhapsila 34 osobe, među kojima je i šest tenisera, za koje se sumnja da su učestvovali u nameštanju mečeva i da su na taj način zaradili više od pola miliona dolara na nižerazrednim turnirima u Španiji i Portugalu. Policija je pronašla dokaze o pokušajima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

NOVI TENISKI SKANDAL: Nameštalo se na 17 turnira, uhapšene 34 osobe

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2016

Čak šestorica španskih igrača lišena su slobode zbog osnovanih sumnji da su učestvovali u nameštanju mečeva. Policija je pronašla dokaze o nameštanju i odmah reagovala hapšenjem 34 osobe zbog neregularnosti na čak 17 turnira u pet gradova u Španiji i Portugaliji. ‘Štelovanja rezultata’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.