Terzić presrećan zbog asistencije: Čim sam ubacio loptu, znao sam da je gol

Izvor: BKTV News, 26.Avg.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić presrećan zbog asistencije: Čim sam ubacio loptu, znao sam da je gol

Levi bek se ozbiljno nameće Vladanu Milojeviću

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički (2:1) u šestom kolu Super lige Srbije, a konstantne prodore po levom boku imao je Aleksa Terzić.

"Teška utakmica je iza nas, ali to je fudbal. Borili smo se, dali smo sve od sebe i na kraju pobedili. Trijumf je najvažniji, moramo konstantno da pobeđujemo, jer želimo da odbranimo titulu. Šef vrši dosta rotacija na treninzima, pa se zahvaljujući tome svi dobro poznajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i dišemo kao jedan. Baš zbog toga odlično igramo u kakvom god sastavu da izađemo na teren. Bitno je da nastavimo u istom ritmu, da nižemo pobede i da u sredu obezbedimo ulazak u Ligu šampiona", rekao je defanzivac crveno-belih.

Slavoljub Srnić načeo je ekipu Čukaričkog, a loptu na tacnu mu je dao mladi Terzić.

"Presrećan sam što sam zabeležio prvu asistenciju u Zvezdinom dresu. Čim sam ubacio loptu Srni, video sam da će biti gol, samo sam čekao da počnem da se radujem. Zaista lep i važan trenutak za mene. Nastaviću da se trudim i da u svakom trenutku dajem svoj maksimum na terenu", nije mogao da sakrije osmeh posle nove pobede biser Zvezdine omladinske škole.

Dobrim partijama u dresu Crvene zvezde, levi bek je primorao selektora mlade reprezentacije, Gorana Đorovića, da ga uvrstina spisak igrača za naredne utakmice.

"Predivan je osećaj, sada mlada reprezentacija, a nadam se jednog dana i "A" tim, to je san svakog fudbalera. Moram da dokažem da sam zasluženo tu. Nastaviću sa napornim radom", poručio je Terzić.

Crvena zvezda sledeći meč igra protiv Salcburga, u Austriji, u sredu od 21 čas.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.