Stigao argentinski Kari - Baskonija se pojačala pred duel sa Zvezdom! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao "argentinski Kari" - Baskonija se pojačala pred duel sa Zvezdom! (video)

Jedan od najkvalitetnijih sastava u ovosezonskom izdanju Evrolige dobio je pojačanje pred nastavak sezone nedugo nakon što je Pablo Priđoni odlučio da se povuče.

Novi član Baskonije postao je Priđonijev zemljak Nikolas Laprovitola (26, 193) koji u Vitoriju stiže kao slobodan igrač.

Argentinski reprezentativac igra na poziciji plejmejkera, a prvi deo sezone proveo je u San Antonio Sparsima za koje je upisao 18 nastupa. Laprovitola je prosečno provodio 9.7 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na parketu i beležio 3.3 poena i 1.6 asistencija.

Krajem decembra "argentinski Stef Kari", kako zemljaci zovu Laprovitolu, biva vejvovan od strane San Antonija, što znači da u Baskoniju stiže kao slobodan igrač koji će moći da bude registrovan za evroligaške utakmice.

Ostaje da vidimo da li će Sito Alonso odmah baciti u vatru najnovije pojačanje, jer od toga zavisi da li će Nikolas Laprovitola biti u timu za predstojeći duel sa Crvenom zvezdom mt:s.

FICHAJE | @nicolapro7, internacional @cabboficial, nuevo refuerzo. #GoazenBaskonia / #Laprovittola signs w Baskonia https://t.co/Ofn9I75vHX pic.twitter.com/v1vuFj2Egj

— Saski Baskonia (@Baskonia) January 18, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BASKONIJA SVE JAČA: NBA pojačanje čeka Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

Baskijci su i onako jak sastav, dodatno ojačali angažmanom reprezentativnog plejmejkera Argentine.. . Svega nekoliko dana pred duel sa Crvenom zvezdom, redove španske ekipe pojačao je Nikolas Laprovitola, doskoranji igrač San Antonio Sparsa.. Tako je klub iz Baskije, ekspresno reagovao, nakon što...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.