Stankovićev EURO 2012 blog: Hrvatska igra “utakmicu života”

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jun.2012, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stankovićev EURO 2012 blog: Hrvatska igra “utakmicu života”

Za razliku od ranijih šampionata, sada će se o svemu zaista odlučivati na samom kraju...

Neizvesnost, koja je obeležila utakmice trećeg kola u grupama A i B, prisutna je i u najavi odlučujućih susreta u Grupi C, a koje su na programu večeras. Hrvatska - Španija i Italija - Republika Irska... Dva mesta u četvrtfinalu, tri kandidata...
Mislim da su Španci favoriti u duelu protiv Hrvata. Po meni, to je jedna od onih utakmica od koje možemo da očekujemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ide u jednom pravcu, aktuelni prvaci Evrope i sveta se nameću tim koji će diktirati meč.
Da bi prošli u četvrtfinale, Hrvati moraju da odigraju 'utakmicu života'. Da ne izgube od Španije, bar to u početku...
Ovo je grupa u kojoj može baš da se 'zakuva'. Jer, ako sagledamo sve moguće kombinacije, vidimo da postoji i ona po kojoj Španci mogu da idu i kući...
Sličan je i uvod i duela između Italije i Republike Irske. Po svemu viđenom, 'Azuri' su favoriti, realnost je njihova pobeda.
I zbog svega, i zbog svih dilema, mogu samo da pohvalim tekuće Prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini. Nije poput nekih ranijih, kada smo posle utakmica drugog kola, nekada čak i posle samo uvodnih mečeva, mogli sve da predvidimo i da samo čekamo. Sada je sve otvoreno, neizvesno... Ovde će se o svemu zaista odlučivati na samom kraju - napisao je Dejan Stanković na svom blogu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.