Serija A: Lazovićeva asistencija malo za pobedu Đenove, kiks Torina, Juve gazi, Roma posustaje

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Lazovićeva asistencija malo za pobedu Đenove, kiks Torina, Juve gazi, Roma posustaje

Svi mečevi 32. kola Serije A biće odigrani u subotu. Sve je počelo “derbijem dela Madonina” u kom su Inter i Milan podelili bodove, a nastavljeno sa sedam mečeva u popodnevnom terminu u kom je možda odlučeno i pitanje šampiona.

Naime, Roma je na Olimpiku igrala samo 1:1 sa Atalantom što je iskoristio Juventus trijumfom na gostovanju poslednjeplasiranoj Peskari i tako ponovo stekao osam bodova viška u odnosu na prvog pratioca.

Čak pet srpskih internacionala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je na ovaj ili onaj način bilo uključeno u meč na Marasiju, a na kraju niko od njih ne može da bude prezadovoljan pošto su Đenova i Lacio podelili bodove, a i jedni i drugi su mogli do celog plena. Konkretan učinak asistencijom za drugo gol domaće ekipe imao je Darko Lazović, a solidno su za goste odigrali Dušan Basta i Sergej Milinković Savić. Nikola Ninković i Filip Đorđević nisu ulazili u igru.

Zadovoljstva nema ni u Torinu pošto su “bikovi” ispustili trijumf i duelu sa slabašnim Krotoneom. Adem Ljajić je odigrao svih 90 minuta, dok je Saša Lukić ušao u igru u 68. minutu. Isti rezultat (1:1) viđen je u derbiju Toskane u duelu Fiorentine i Empolija, a pobednika nije bilo ni u duelu Palerma i Bolonje. Do tri boda lagano je stigao Kaljari koji je na Sardiniji deklasirao ekipu Kjeva za koju je ceo meč odigrao Ivan Radovanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.