ZA INFARKT: Derbi dela Madonina rešen u SEDMOM minutu sudijske nadoknade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA INFARKT: Derbi dela Madonina rešen u SEDMOM minutu sudijske nadoknade (FOTO)

Odigrana premijerna utakmica 32. kola Serije A.

Odigrana je prva utakmica 32. kola Serije A, između Intera i Milana, a pobednika nije bilo (2:2). U Derbiju dela Madonina, Neroazuri, formalni domaćini vodili su sa 2:0 do 83. minutu, golovima Antonija Kandreve i Maura Ikardija. Onda je usledio potpuni preokret Rosonera, koji su do boda došli u sedmom minutu sudijske nadoknade. Prvo je u 83. minutu Alesio Romanjoli probudio nadu, da bi u samoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završnici Kristijan Zapata pogodio mrežu Intera. Navijači Neroazura nisu mogli da veruju, a sreći fanova Milana nije bilo kraja. I posle ovog kola Milan na šestom mestu ima dva boda više, dok je Inter sedmi sa 56.

Full Time / Fischio Finale 🔚#InterMilan 2-2

83' #Romagnoli ⚽️🔴⚫️

90'+7' #Zapata ⚽️🔴⚫️

At the last gasp! / All'ultimo respiro!#weareacmilan pic.twitter.com/hKvuGLD3Ep

— AC Milan (@acmilan) April 15, 2017

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Neroazuri se bunili, a onda im je Montela UZVRATIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2017

Derbi dela Madonina bio je premijerni meč 32. kola Serije A...Derbi između Intera i Milana završen je bez pobednika, rezultatom 2:2, a gol u sedmom minutu sudijske nadoknade dao je Kristijan Zapata. Na taj način, Inter je prokockao "ceo plen" pošto je do 83. minuta imao prednost od 2:0...O meču...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.