Kinezi, šta kažete na ovaj fudbal? Inter ispustio 2:0, Milan do boda u 97. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi, šta kažete na ovaj fudbal? Inter ispustio 2:0, Milan do boda u 97. minutu! (VIDEO)

U istorijskom Derbiju dela Madonina - 2:2

Biznismeni sa Dalekog istoka zadovoljno trljaju ruke. Nisu Inter i Milan na nivou na kom su bili kada je pred njima strepela cela Evropa, ali su u istorijskom Derbiju dela Madodnina - prvom u koji su obe ekipe ušle sa kineskim vlasnicima - prikazali fudbal kakav se retko gde može videti. Inter je imao dva gola prednosti, ali je na kraju ostao bez celog plena pošto je Kristijan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zapata u sedmom minutu sudijske nadoknade spasio Rosonere poraza. U velikom derbiju 32. kola Serije A 2:2.

Rezultat koji verovatno nije zadovoljio ni Inter ni Milan, mada bi Rosoneri morali da budu mnogo bolje raspoloženi pošto im je pretila katastrofa. Ne samo da su Nerazuri vodili sa 2:0, već su imali i nekoliko šansi da postignu i treći go li dotuku grogiranog rivala. Ali prvo nonšalantni Ivan Perišić još početkom drugog poluvremena (potpuno neometan sa ivice kaznenog prostora tukao pravo u Đanluiđija Donarumu), a potom i Eder u minutima pred kraj (nije uspeo da loptu dodao do potpuno usamljenog Maura Ikardija) dozvolili su nominalnim gostima da stignu do izjednačenja.

Manuel Lokateli je centrirao, Karlos Baka samo glavom okzrnuo loptu i sproveo je na drugu stativu, gde je Zapata bio potpuno zaboravljen. Sam kao duh mai-geri udarcem usmerio je loptu gde joj je i mesto. Gari Medel ju je izbacio. Bilo je već prekasno. I bez gol tehnologije videlo se da lopte celim obimom prešla liniju.

Uskoro opširnije…

SERIJA A:

Inter - Milan 2:2 (2:0)

/Kandreva 36, Ikardi 44 - Romanjoli 83, Zapata 97/

15.00: Roma - Atalanta

15.00: Palermo - Bolonja

15.00: Kaljari - Kjevo

15.00: Torino - Krotone

15.00: Fjorentina - Empoli

15.00: Peskara - Juventus

15.00: Đenova - Lacio

18.00: Sasuolo - Sampdorija

20.45: Napoli - Udineze

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.