Samo u Rusiji: Infarkt završnica, makazice za preokret u 94. minutu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u Rusiji: Infarkt završnica, makazice za preokret u 94. minutu (VIDEO)

Derbi meč 15. kola Premijer lige Rusije odigrali su trećeplasirani Krasnodar i drugoplasirani Zenit, a sve do 86. minuta nije bilo golova i činilo se da će utakmica biti završena podelom bodova.

Međutim, gosti su poveli u četiri minuta pre isteka 90. preko reprezentativca Dzjube i tada su već svi upisali tri boda timu iz Sankt Peterburga. Svi osim igrača Krasnodara koji su nastavili da se bore i uspeli su preko Marata Ismailova prvo da izjednače u 92. minutu, a onda samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko sekundi pre isteka sudijske nadoknade vremena na scenu je stupio 22-godišnji Gruzijac Tornike Okrijašvili.

On je jedan odbitak koji mu je bežao zahvatio makazicama, a lopta je završila tačno tamo gde je on želeo - u mreži Lodiginovog gola. Uživajte.

Posle prve polovine šampionata vodi moskovski Spartak sa čak šest bodova više od Zenita za kojim kaskaju Krasnodar sa četiri poena deficita i CSKA koji ima pet bodova manje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.