SUPERLIGA SRBIJE: Očajan derbi na Marakani, Zvezda za korak bliže tituli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Očajan derbi na Marakani, Zvezda za korak bliže tituli (VIDEO)

Bez golova u 162. derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali su nerešemo 0:0 u 162. Večitom derbiju na stadionu u ''Rajko Mitić'' u okviru 24. kola Superlige Srbije. Pred više od 37 hiljada gledalac viđena je loša utakmica, bez pravih šansi u kojoj Crvena zvezda bila bolja u prvom poluvremenu, dok su crno-beli bili aktivniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rival u drugih 45 minuta.

Remijem svakako više mogu da budu zadovoljni u Ljutice Bogdana pošto su zadržali 11 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala. Utakmicu na stadionu ''Rajko Mitić'' obeležili su prekidi u drugom poluvremnu zbog baklljada na južnoj, a zatim i na severnoj tribini zbog čega je sudija Lazar Lukić u dva navrata prekidao susret.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' igraće 162. prvenstveni Večiti derbi u okviru 24. kola Superlige Srbije. Crveno-beli dočekuju ovaj derbi kao lideri šampionata sa 11 bodova prednosti u odnosu na crno-bele koji se nalaze na drugoj poziciji.

U prvom derbiju sezone u jesenjem delu šampionata Partizhan je slavio sa 2:0 golovima Sume i Tošića. Suma će i i u ovom derbiju igrati, dok je Zoran Tošić pre nekoliko dana otišao put Kine. U odnosu na jesenji derbi Crven zvezda je promenila trenera pošto je Vladana Milojevića zamenio na klupi Dejan Stanković kome će ovo biti trenerski debi kada je u pitanju najveća svetkovina srpskog fudbala. Crvena zvezda ima bolji skor u prvenstvenim susretima pošto je ostvarila 64 pobede, dok je 50 puta Partizan bio bolji rival, a 47 mečeva je završeno nerešenim rezultatom.

II POLUVREME

I POLUVREME

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 0:0 (0:0)

STADION: Rajko Mitić.

SUDIJA: Lazar Lukić.

GLEDALACA: 38.271.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić (od 74. Pankov), Petrović, Jovančić, Ben, Nikolić, Gavrić (od 84. Ivanić), Boaći (od 34. Vukanović).

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Marković (od 46. F. Stevanović), Suma (od 75. Šćekić), Asano, Sadik (od 86. Matić).

SUPERLIGA, 24. kolo:

Voždovac - Vojvodina 1:2

(Zličić 21. - Bojić 31. Vukadinović 48)

TSC - Napredak 2:1

(Zec 6. Silađi 90+3. - Mijić 84)

Javor - Spartak 2:2

(Luković 21. Petković p. 58. - Srećković 42 i 52)

Mladost - Čukarički 1:0

(Bojović 52)

Proleter - Mačva 1:1

(Mirosavljev 53. - Mihajlović 74)

Radnički - Inđija 2:1

(Čumić p 47. 48. - Ilić 64)

Radnik - Rad 1:0

(Pavlov 19)

Crvena zvezda - Partizan 0:0

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMEO JE TOPČIDER: Grobari u velikom KORTEU krenuli na Marakanu! Spremili su nešto MORBIDNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020

Meč počinje u 18 časova...Navijači Partizana krenuli su u velikom korteu put južne tribine stadiona "Rajko Mitić". Veliki broj pristalica crno-belih šetao je ka Maralani, a nisu propustili priliku da na Autokomandi isporizivaju navijače večito rivala...Grobari su na meč protiv Crvene zvezde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.