SUPERLIGA: Poslednje kolo počelo CRVENIM KARTONIMA, pobeda Lučanaca, remi na krovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 22:57

SUPERLIGA: Poslednje kolo počelo CRVENIM KARTONIMA, pobeda Lučanaca, remi na krovu

Rad završio sezonu na poslednjem mestu.

Utakmicama Mladost-Rad (2:0) i Voždovac-Radnik (1:1) počelo je 30. poslednje kolo Superlige. U oba duela viđena je velika borba, po jedan crveni karton, a odluka je pala u samom finišu.

Mladost je lomila otpor Rada sve do 73 minuta kad je Bojović iz penala doveo Lučance u vođstvo. Konačan rezultat 2:0 postavio je Babić u samom finišu. Građevinari koji su slavili poslednji putu pre četiri meseca, ostali su u 60. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa igračem manje zbog isključenja Marka Nikolića.

Voždovac je propustio priliku da trijumfalno završi sezonu. Zmajevi su poveli golom Zličiča u poslednjim sekundama prvog pluvremena u vodili sve do 78. minuta kad je Pejčinović auto-golom doneo slavlje gostima iz Surdulice. Domaćin je krenu na sve ili ništa, ali posle crvenog kartona Milosavasljevića u 80. minutu morali su da se zadovolje podelom plena.

SUPERLIGA, 30. kolo:

Mladost – Rad 2:0 (0:0)

(Bojović 73p, Babić 87)

Voždovac – Radnik 1:1 (1:0)

(Zličić 45 - Pejčonović 78 ag)

Petak

Spartak – Napredak (16:30)

Vojvodina – Partizan (19:00)

Radnički – TSC (21:00)

Subota

Javor – Inđija (14:30)

Čukarički – Mačva (16:30)

Crvena zvezda – Proleter (19:15)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.