SRCE KAO PLANINA: Zvezdin tihi heroj rizikovao težu povredu protiv Liverpula! Sada ga očekuje  pauza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRCE KAO PLANINA: Zvezdin tihi heroj rizikovao težu povredu protiv Liverpula! Sada ga očekuje pauza (FOTO)

Hrabrost za poštovanje.

Trijumfu Crvene zvezde nad Liverpulom doprineo je baš svaki vojnik generala Vladana Milojevića, ali je hrabrost jednog momka zasenila sve ostale. Hrabrost, a pomalo, rekli bismo, i tvrdoglavost.

Dušan Jovančić je dobar deo meča četvrte runde Lige šampiona odigrao sa težom povredom zadnje lože koju je prećutao, trpeo i na kraju slavio sa saigračima istorijsku pobedu.

Jovančić je odigrao sjajan taktički meč, još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opravdao poverenje stručnog štaba, ali trener Milojević sada neće moći da računa na snažnog vezistu u narednih mesec dana.

Jovančić će propustiti duel sa Napolijem u petoj rundi Lige šampiona, a za utakmicu u Napulju u tim crveno-belih bi trebalo da se vrati Filip Stojković. Desni bek je napustio teren u 55. minutu zbog povrede skočnog zgloba. Stojković gotovo izvesno neće biti na raspolaganju selektoru Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću za derbi Lige nacija sa Srbijom, koji je na programu 17. novembra u Beogradu.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.