ŠOK ZA ORGANIZATORE: Još jedan od NAJVEĆIH favorita ODUSTAJE od Vimbldona! Novaku OTVOREN put do pehara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 20:48

ŠOK ZA ORGANIZATORE: Još jedan od NAJVEĆIH favorita ODUSTAJE od Vimbldona! Novaku OTVOREN put do pehara

Lista otkaza sve duža.

Veliko iznenađenje desilo se na ATP turniru na Majorci! Trenutno peti teniser sveta Dominik Tim morao je da preda meč Adrijanu Manarinu, iako je imao ubedljivo vođstvo u prvom setu protiv Francuza od 5:2.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Povreda ručnog zgloba bila je jača od Austrijanca, zatražio je medicinski tajm-aut, međutim, ni lekar nije uspeo da mu pomogne.

Ovakav rasplet situacije ide samo na ruku Novaku Đokoviću, jer ako i Dominik Tim odustane od učešća na Vimbldonu zbog povredem pridružiće se onima koji su to već učinili, pre svih Rafaelu Nadalu, Milošu Raoniću i Belgijancu Davidu Gofanu.

Podsetimo, najprestižniji teniski turnir počinje na Vidovdan, 28. juna, teško je verovati da će se Austrijanac oporaviti do tada. Tim nikada nije blistao na travi, najbolji rezultat u Londonu napravio je 2017. godine, kada je stigao do četvrtog kola.

U tom slučaju, najveću konkurenciju Đokoviću na Vimbldonu, predstavljali bi Medvedev, Cicipas i Zverev, međutim, niko od njih nikada nije stigao do finala ili osvajao pehar. Samo Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.