ŠOK U MADRIDU: Razrušen Santijago Bernabeu, navijači se ovome nisu nadali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 14:32

ŠOK U MADRIDU: Razrušen Santijago Bernabeu, navijači se ovome nisu nadali (FOTO)

Fudbaleri još dugo neće moči na svoj stadion.

Bolno je gledati stadion voljenog tima kako se ruši, ali bude vam lakše kada shvatite da se to radi za dobrobit svih a narpčito navijača. S obzirom da se trenutno zbog pandemije koronavirusa u Španiji ne održava fudbalsko prvenstvo, a da navijači neće moći nekoliko meseci najmanje na stadion, u Realu su odlučili odrade popravke na svom terenu.

Real će ostatak sezone igrati na stadionu ‘Alfredo di Stefano‘ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se nalazi u neposrednoj blizini trening centra Reala.

Radovi u prvoj fazi trajaće do 1. oktobra. Planira se završetak najsavremenije travnate podloge koja će biti sklopiva i uklonjena sa terena u samo nekoliko minuta. Potom će biti postavljen novi krov koji će se takođe otvarati.

Work is underway at the Santiago Bernabéu. pic.twitter.com/deZK9ulNbb

— Football CODE 🚨 (@rexefani_snr) May 29, 2020

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Anđela Manitašević, bivša devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.