SKINULA SKORO SVE SA SEBE: Pojavio se VRELI snimak najs*ksi srpske košarkašice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 22:06

SKINULA SKORO SVE SA SEBE: Pojavio se VRELI snimak najs*ksi srpske košarkašice (VIDEO)

U savršenoj formi...

Nekada čuvena košarkašica, sada šampionka spartanskih trka, Jasmina Aleksandrov, pokazala je fanovima zašto važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja Srbije.

Jasmina dolazi iz sportske porodice, supruga je košarkaša Nemanje Aleksandrova, a mnogi je iz košarkaških dana pamte kao Jasminu Ilić, pošto je sa devojačim prezimenom igrala za reprezentaciju i klubove, a karijeru je završila u Panatinaikosu.

Igrala je za Vojvodinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemački Vaserburg, rumunski Arad, francuski Vilnev, obrela se i u Koloradu, a važi za najmlađu igračicu koja je zaigrala za našu seniorsku reprezentaciju.

🦊

Објава коју дели Jasmina Aleksandrov (@jasminaaleksandrov) дана 19. Јул 2020. у 8:15 PDT

U Grčkoj se slikala za Maksim, u Srbiji za Plejboj, a provokativne fotografije objavljuje i na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.