Toplana počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda na Detelinari i Sajmištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 08:41

Toplana počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda na Detelinari i Sajmištu

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad počinje danas radove na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja, takođe i u delu oko Pančevačke ulice.
Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.
Za vreme izvođenja radova doći će do zabrane saobraćaja na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Planirani rok za završetak radova je 28. jun 2024. godine.
Radovi u Ulici Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od danas radovi u delu Detelinare i Sajmišta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Maj.2024

NOVI SAD – Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u utorak, 7. maja 2024. godine, počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja, takođe i u delu oko Pančevačke ulice. ...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.