Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠINA KARTA U JEDNOM PRAVCU: Berluskoni izgubio strpljenje, Mihajlović (uskoro) bivši?

Siniša Mihajlović je sa ekipom Milana imao jedan cilj – plasman u Ligu šampiona.

Sada, nakon 80 miliona evra uloženih u ekipu i 18 odigranih kola, tim se nalazi na deobi šestog mesta sa 28 bodova, deset bodova udaljen od mesta koje vodi u najelitnije evropsko takmičenje. 
Iako je ostalo još 20 kola do kraja šampionata, čini se da je pitanje dana kada će Mihajlović završiti svoju odiseju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na mestu stratega rosonera. 
U sledećem kolu Milan gostuje Romi, i bilo bi pravo čudo da, u slučaju novog neuspeha (na 18 mečeva, Milan je ostvario osam pobeda, četiri nerešene i čak šest poraza), bivši selektor reprezentacije Srbije dočeka kup utakmicu protiv Kaprija na klupi. 
Inače, kao potencijalna zamena za Mihajlovića spominjan je nekadašnji trener Milana Karlo Anćeloti, ali je ipak odlučio da prihvati ponudu minhenskog Bajerna, gde će zameniti Pepa Gvardiolu. 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

U Lesteru sanjanju Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016

Golgeter Lestera Džejmi Vardi izjavio da bi bilo fenomenalno kada bi 'Lisice' uspele da izbore plasman u najelitnije evrotakmičenje...Lester je najprijatnije iznenađenje u Premijer ligi ove sezone, ekipa Klaudija Ranijerija nalazi se na drugom mestu na tabeli nakon 20 odigranih kola...Jedan od najzaslužnijih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.