U Lesteru sanjanju Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Lesteru sanjanju Ligu šampiona!

Golgeter Lestera Džejmi Vardi izjavio da bi bilo fenomenalno kada bi 'Lisice' uspele da izbore plasman u najelitnije evrotakmičenje.

Lester je najprijatnije iznenađenje u Premijer ligi ove sezone, ekipa Klaudija Ranijerija nalazi se na drugom mestu na tabeli nakon 20 odigranih kola.

Jedan od najzaslužnijih za 'bum' Lestera je najbolji strelac ekipe Džejmi Vardi, koji ističe da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da ostanu u vrhu i izbore plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

"Sakupili smo 40 bodova i već smo izborili opstanak u Premijer ligi, što je bio primarni cilj kluba. Sada idemo dalje da vidimo koliki su nam dometi.

Uvideli smo da možemo da se nadmećemo sa najvećim favoritima i stvarno bi bilo fenomenalno kada bismo uspeli da se domognemo mesta koje vodi u Ligu šampiona."
rekao je Vardi za lokalni list 'Leicester Mercury'.

Džejmi Vardi deli prvo mesto na listi strelaca Premijer lige sa Romeluom Lukakuom nakon 20. kola. Obojica na svom kontu imaju po 15 postignutih golova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.