EPS nema para ni za sebe: Koliko je Vučićeva najava o kupovini elektroprivreda u regionu izvodljiva?

Izvor: Danas, 14.Maj.2024, 06:58

EPS nema para ni za sebe: Koliko je Vučićeva najava o kupovini elektroprivreda u regionu izvodljiva?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osim što je bio izričit da nema ništa od prodaje EPS-a, najavio je da će naša zemlja nastojati da kupi druge elektroprivrede u regionu. Ipak, stručna javnost skeptična je po pitanju izvodljivosti te ideje, posebno zbog problema u ovom preduzeću koji su našu zemlju, kako se procenjuje, koštali više od milijardu evra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi plan rasta za Zapadni Balkan: Besplatni ručak ili pare za koje Srbija treba da ispuni uslove?

Izvor: Danas, 15.Maj.2024, 06:57

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će Srbiji uskoro pristići prvih 125 miliona evra u okviru Plana rasta za Zapadni Balkan. Ali da ovo nije bezuslovna donacija iz Evropske unije, već sredstva za koja će naša zemlja morati da ispuni određene standarde.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.