SAVANOVIĆ: Najbolji trener u Evropi se vratio, sjajni igrači dolaze zbog Željka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 21:10

SAVANOVIĆ: "Najbolji trener u Evropi se vratio, sjajni igrači dolaze zbog Željka"

Veruje u Željka.

Duško Savanović bio je gost na "TV Arena sport" gde je pričao o ekipi Partizana na čiju je klupu ovog leta stigao najtrofejniji trener u istoriji Evrope.

-Sam dolazak Željka Obradovića donosi velike ambicije. Najbolji trener Evrope se vratio u Srbiju, u svoj klub. Važan je potpis na tri godine jer će se tako najbolje pokazati rezultati njegovog rada. Ima prostora da se podseti kako je raditi na ovom tržištu, posle godinu dana će se već videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi rezultati. ABA liga je najkvalitetnija liga u Evropi što se talenata tiče. Sjajni igrači već sad dolaze ovde zbog rada sa Željkom. Partizan se tražio dosta godina, mislim da je konačno došlo vreme gde će crno-beli imati ozbiljan kontinuitet u radu sa Željkom- istakao je Savanović.

Partizan u ponedeljak očekuje meč prvog kola ABA lige u Zadru od 18 časova.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.