Rim: Pobede Čilića i Kirjosa, eliminisani Zverev i Vavrinka

Izvor: B92, 14.Maj.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Pobede Čilića i Kirjosa, eliminisani Zverev i Vavrinka

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta savladao domaćeg takmičara Andrea Basa.

Čilić je odigrao solidan meč i zasluženo se nalazi u narednoj rundi takmičenja – 6:1, 7:5.

Hrvatski teniser u borbi za osminu finala igraće protiv Grigora Dimitrova ili Jana Lenarda-Štrufa.

Plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u narednu fazu obezbedio je i Nik Kirjos. Australijanac je odigrao meč u svom stilu, s mnogo oscilacija i "glupiranja", i na kraju je u tri seta pobedio Danila Medvedeva.

Ruski teniser odigrao je veoma loš meč, što je Kirjos iskoristio i u narednom kolu igraće protiv mladog Kaspera Ruda.

Aleksander Zverev nastavio je sa očajnim partijam i u prvom kolu zaustavio ga je Mateo Beretini (7:5, 7:5). Nemac je u veoma lošoj formi, što je domaći takmičar iskoristio.

Takođe, plasman u narednu fazu nije uspeo da obezbedi Stan Vavrinka, kojeg je eliminisao David Gofan u tri seta (4:6, 6:0, 6:2). Belgijanac će u drugoj rundi igrati protiv Huana Martina del Potra.

Plasman u drugo kolo obezbedili su i Karen Hačanov, Dijego Švarcman, Žeremi Šardi, Tejlor Fric...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev i Vavrinka ispali u Rimu, pobede Čilića i Kirjosa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2019

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta savladao domaćeg takmičara Andrea Basa (6:1, 7:5)...Hrvatski teniser u borbi za osminu finala igraće protiv Grigora Dimitrova ili Jana Lenarda-Štrufa...Plasman u narednu fazu obezbedio je i Nik Kirjos. Australijanac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Rim - Ćorić u trećem kolu, Beretini izbacio Zvereva

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je danas pobedio Britanca Kamerona Norija sa 6.2, 6:2...Naredni protivnik Ćoriću biće pobednik meča u kojem se sastaju Švajcarac Rodžer Federer i Portugalac Žoao Souza...Italijan Mateo Beretini priredio je danas iznenađenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.