Rim - Ćorić u trećem kolu, Beretini izbacio Zvereva

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim - Ćorić u trećem kolu, Beretini izbacio Zvereva

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je danas pobedio Britanca Kamerona Norija sa 6.2, 6:2.

Naredni protivnik Ćoriću biće pobednik meča u kojem se sastaju Švajcarac Rodžer Federer i Portugalac Žoao Souza.

Italijan Mateo Beretini priredio je danas iznenađenje pošto je u drugom kolu eliminisao Nemca Aleksandera Zvereva sa 7:5, 7:5. On će u  u narednoj rundi igrati protiv Dijega Švarcmana ili Alberta Ramosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vinolasa.

U treće kolo se plasirao i Rus Karen Hačanov koji je bio bolji od Španca Roberta Bautiste Aguta sa 5:7, 6:4, 6:2. Ruski teniser će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča Dominik Tim - Fernando Verdasko.

Plasman u drugo kolo obezbedili su Marin Čilić, koji je bio bolji od Italijana Andree Basa, kao i David Gofan koji je pobedio Stena Vavrinku.

Australijanac Nik Kirjos je slavio protiv Rusa Danila Medvedeva, Francuz Žeremi Šardi je pobedio zemljaka Rišara Gaskea, Amerikanac Tejlor Fric eliminisao je Argentinca Gvida Pelju, dok je Nemac Jan Lenard Štruf pobedio Bugarina Grigora Dimitrova.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.