Zverev i Vavrinka ispali u Rimu, pobede Čilića i Kirjosa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev i Vavrinka ispali u Rimu, pobede Čilića i Kirjosa (VIDEO)

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta savladao domaćeg takmičara Andrea Basa (6:1, 7:5).

Hrvatski teniser u borbi za osminu finala igraće protiv Grigora Dimitrova ili Jana Lenarda-Štrufa.

Plasman u narednu fazu obezbedio je i Nik Kirjos. Australijanac je odigrao meč u svom stilu, s mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oscilacija i "glupiranja", i na kraju je u tri seta pobedio Danila Medvedeva. Ruski teniser odigrao je veoma loš meč, što je Kirjos iskoristio i u narednom kolu igraće protiv mladog Kaspera Ruda.

Huge W for @NickKyrgios!

Theovercomes Daniil Medvedev 6-3, 3-6, 6-3!

: @TennisTV | #ibi19 pic.twitter.com/VOrZJDMGlE— ATP Tour (@ATP_Tour) 14. мај 2019.

Aleksander Zverev nastavio je sa očajnim partijam i u prvom kolu zaustavio ga je Mateo Beretini (7:5, 7:5). Nemac je u veoma lošoj formi, što je domaći takmičar iskoristio.

The biggest win of his career

What an effort from Matt Berrettini@InteBNLdItalia | #ibi19pic.twitter.com/p7JGU7gEPu— ATP Tour (@ATP_Tour) 14. мај 2019.

Takođe, plasman u narednu fazu nije uspeo da obezbedi Stan Vavrinka, kojeg je eliminisao David Gofan u tri seta (4:6, 6:0, 6:2). Belgijanac će u drugoj rundi igrati protiv Huana Martina del Potra.

The first one was good...

The second's even better!

Super tennis from @GrigorDimitrov

@TennisTV | #ibi19 pic.twitter.com/I1MlCjmyci— ATP Tour (@ATP_Tour) 14. мај 2019.

Plasman u drugo kolo obezbedili su i Karen Hačanov, Dijego Švarcman, Žeremi Šardi, Tejlor Fric...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.