Real - Još jedna ili dve prodaje, kupuju vezistu od 70 miliona, i to je tek početak stvaranja drim-tima!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2020, 11:59

Real - Još jedna ili dve prodaje, kupuju vezistu od 70 miliona, i to je tek početak stvaranja drim-tima!

Šta će još uraditi Madriđani do kraja prelaznog roka početkom oktobra?

Real Madrid i dalje čeka, pre svega prodaju Bejla, i dalje se spekuliše da će pokušati da se dogovore sa Velšaninom o odšteti ili čak da finansiraju deo njegove plate, kako bi napustio klub.

Bejl je međutim neumoljiv, on želi da ostane, da uzme svaki cent od 30 miliona evra neto koji će mu pripasti u naredne dve sezone i to ozbiljno ugrožava budžet Reala za pojačanja.

Postojale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ideje da Marselo ode u Italiju, ali niti Juventus, niti Inter mogu da plate 8 miliona evra po sezoni, koliko prima Brazilac, pa će na kraju, kao treći levi bek (tu je i Mendi) otići Reguljon, najverovatnije u Mančester Junajted. Borha Majoral čeka Valensiju, uvređeni Marijano Dijaz ne želi da ode, a što se pojačanja tiče, već ovog leta bi Real mogao da plati oko 70 miliona evra za Kamavingu. Pregovaraju sa Renom, kako bi izbegli trku sa PSŽ narednog leta. Real bi kupio talentovanog vezistu, ostavio ga godinu dana na pozajmici u Bretanji jer Ren igra prvi put u Ligi šampiona.

Time bi bilo obezbeđeno prvo pojačanje za leto 2021. kada bi, po projekciji Pereza trebalo da stigne Mbape i jedan od dvojice štopera Upamekano iz Lajciga ili Badaišile iz Monaka, kao alternative sa Serhija Ramosa.

Narednog leta odlazi Modrić, moguće je da će klub prodati Marsela, čak i Krosa, na vrata kucaju Kubo, Sebaljos koji su na pozajmicama, kao i Brazilci Vinisijus i Rodrigo, Valverde koji je već bio standardan, oporavljeni Asensio, moguće i Brahim koji je pozajmljen Milanu, odnosno prodat sa pravom otkupa...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konteova bomba iz Madrida, miljenik iz Londona, jedan čovek drži ključ savršenog roka!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 10:29

Očekujte buran finiš prelaznog roka na Đuzepe Meaci!..Taman mislite da je Inter završio priču, da je Konte popustio pred gazdama, stignu nove "vruće" informacije...Nakon što je Čelsi zatvorio vrata za Kantea, fiksnom cenom od 70 miliona evra, Konte se okrenuo novoj, a možda i boljoj meti. U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.