Radnički protiv Barselonete traži prolaz na fajnal-siks

Izvor: RTS, 07.Apr.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Barselonete traži prolaz na fajnal-siks

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da će njegova ekipa pokušati da savlada Barselonetu kako bi zadržala šanse za plasman na završni turnir tog takmičenja.

Radnički u sredu, u reprizi prošlogodišnjeg finala, gostuje protiv Barselonete u Osmom kolu Lige šampiona.
Kragujevčanima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je potrebna pobeda u tom meču kako bi zadržali šanse za plasman na fajnal-siks, koji se ponovo igra u Barseloni.
"Ne smemo zaboraviti da je Barseloneta aktuelni šampion Evrope. U dobroj su formi posle dve pobede nad Olimpijakosom i žele da osvoje drugo mesto u grupi. Uvek je teško igrati protiv njih u Barseloni, ali pokušaćemo da ih pobedimo i zadržimo šanse za plasman na završni turnir", rekao je Stevanović.
Srpski tim je u trećem kolu Lige šampiona savladao Barselonetu na svom bazenu sa 12:7, ali je španski tim zatim popravio formu i sada ima samo bod manje od trećeplasiranog Radničkog. Sa druge strane, Radnički ima samo poen manje od mađarskog Egera.
Meč između Radničkog i Barselonete igra se u sredu od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Radnički sa Barselonetom za F6

Izvor: B92, 07.Apr.2015

Trener Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da će njegova ekipa pokušati da savlada Barselonetu kako bi zadržala šanse za plasman na završni turnir...Radnički u sredu, u reprizi prošlogodišnjeg finala, gostuje Barseloneti u osmom kolu Lige šampiona...Kragujevčanima je potrebna...

Nastavak na B92...

Radnički u borbi za fajnal-siks

Izvor: RTS, 08.Apr.2015, 14:13

Vaterpolisti Radničkog i Partizana danas igraju utakmice osmog kola Lige šampiona. U grupi A Radnički će, u reprizi prošlogodišnjeg finala, gostujući protiv Barselonete u 19 časova, pokušati da izbori plasman u fajnal siks. Uz direktan prenos na RTS2 od 18.00 na bazenu Sportskog centra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.