Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 15:32

U centru Beograda zasviralo 1.000 gitara istovremeno: Roditelji "prašili" zajedno sa decom, svi se pitali šta se dešava

Guitar Art koncert okupio je danas 1000 gitarista na Trgu Republike u Beogradu koji su muziciranjem u rokenrol slavlju sa poznatim muzičarima postavili nacionalni rekord u prisustvu instrumentalista koji sviraju gitaru i slične instrumente na jednom mestu u Srbiji. Koncert "1000 gitara" privukao u centar Beograda pre svega najmlađe gitariste i njihove profesore ali svirale su zajedno i čitave porodice koje su sačinjavale tri generacije: deda, otac i sin...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekord u centru Beograda: 1.000 gitarista sviralo istovremeno

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2024

BEOGRAD - Guitar Art koncert okupio je danas 1000 gitarista na Trgu Republike u Beogradu koji su muziciranjem u rokenrol slavlju sa poznatim muzičarima postavili nacionalni rekord u prisustvu instrumentalista koji sviraju gitaru i slične istrumente na jednom mestu u Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.