VATERPOLO: Radničkom biti ili ne biti

Izvor: Mondo, 07.Apr.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATERPOLO: Radničkom biti ili ne biti

U 8. kolu Lige šampiona, vaterpolisti Radničkog gostuju španskoj Barseloneti, u sredu od 19 časova, u reprizi prošlogodišnjeg finala ovog takmičenja. Radničkom treba pobeda da zadrži šanse za plasman na završni turnir.

Foto: MN Press

Vaterpolisti Radničkog će u sredu voditi bitku da zadrže šansu za plasman na završni turnir ovosezonske Lige šampiona.

Igraće protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << branioca titule prvaka Evrope Barselonete u gostima, što će biti repriza prošlogodišnjeg finala Lige šampiona. Radnički je u prvom delu sezone dobio Barselonetu u Kragujevcu (12:7).

"Ne smemo zaboraviti da je Barseloneta aktuelni šampion Evrope. U dobroj su formi posle dve pobede nad Olimpijakosom i žele da osvoje drugo mesto u grupi. Uvek je teško igrati protiv njih u Barseloni, ali pokušaćemo da ih pobedimo i zadržimo šanse za plasman na završni turnir", rekao je trener Radničkog Uroš Stevanović.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Finale Lige Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički protiv Barselonete za završni turnir

Izvor: Beta, 07.Apr.2015

BEOGRAD, 7. aprila 2015. (Beta) - Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je u utorak da će njegova ekipa pokušati da savlada Barselonetu kako bi zadržala šanse za plasman na završni turnir tog takmičenja...Radnički u sredu, u reprizi prošlogodišnjeg finala, gostuje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.