RUKOMET: Srbija uskoro dobija novog selektora

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Srbija uskoro dobija novog selektora

Rukometni savez Srbije objavio je da će u septembru doneti konačnu odluku o tome ko će ubuduće sedeti na klupi muškog nacionalnog tima.

Foto: www.rss.rs

Muška rukometna reprezentacija Srbije dobiće novog seletora selektora, nakon što je Vladan Matić polovinom juna najavio ostavku na tu funkciju.

IIz Rukometnog saveza Srbije najavljeno je da će uskoro Matićevo mesto na klupi nacionalnog tima biti povereno nekom drugom stručnjaku, odnosno bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << asu.

"U skladu sa zaključima Upravnog odbora u sklopu aktivnosti za izbor selektora preliminarno se razmatraju mogućnosti i obavljaju konsultacije i razgovori oko vise poznatih rukometnih imena", naveo je predsednik RSS Velimir Marjanović u saopštenju.

Među kandidatima su Dejan Perić, Lino Červar, Nenad Peruničić, Velja Petković, Huan Karlos Pastor, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković, Nenad Kljajić, Ljubomir Vranješ i

još nekoliko imena.

"Nakon sagledavanja mogućnosti biće obavljeni konkretni razgovori sa nekoliko mogućih kandidata kako bi UO u septembru doneo konačnu odluku. U obzir će se uzeti stav da je cilj plasman na Olimpijske igre, ali i finansijski uslovi kao i želja da se kroz stručni štab stvaraju nova selektorska imena", dodao je Marjanović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.