REZZIME DANA (petak): Zaokružite ovaj datum u kalendaru kao crni petak za kladioce

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Zaokružite ovaj datum u kalendaru kao crni petak za kladioce

Pogledajte ko vam je 16. januara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

U našoj redovnoj rubrici PREDLOZZI I >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << TIPOVANJA baš se nismo proslavili, pošto smo od pet završenih mečeva uspeli da pogodimo svega jedan. I na meču koji smo vam rekli da izbegnete pogrešno smo rekli, pošto je Laboral Kuća uspela da savlada Nižnji Novgorod kod kuće. Vi se takođe niste pretrgli, tačnije ovaj dan je bio pravi crni petak, pošto vam je od deset najigranijih mečeva, uspelo da pogodite konačni ishod na svega dva. Više sreće želimo vam sutra.

ZAOKRUŽENO

AJAKS - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Jedna od dve utakmice koje ste uspeli da pogodite odigrana je na Amsterdam Areni, gde je gostovao Groningen. Ajaksovi klinci su lagano priveli meč kraju, i to u svoju korist, a u 15. minutu je Rikardo Kišna na asistenciju Lase Šenea doneo prednost domaćinu. Sve je bilo rešeno u 90. minutu posle auto-gola koji je postigao Kapelhof.

PARIZ - LE POARE (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Kidali su vam živce momci iz prestonice, ali se na kraju svo nerviranje isplatilo! Dugo je „nula“ dominirala na semaforu, da bi Pariz golom u 86. minutu prelomio utakmicu i na kraju slavio sa onih najslađih 1:0 što je donelo zaradu svima onima koji su ovu siguricu stavili na svoje tikete.

PRECRTANO

BORDO - NICA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Na samom startu meča delovalo je da ste uboli sa fiksom na Bordo, pošto je u 33. minutu Dijego Rolan iz penala postigao vodeći gol za domaći tim. Međutim, Žordan Amavi je doneo izjednačenje u 66. minutu, a sve nade u isplatu na ovom meču ubio vam je Alasan Plea u 90. minutu. Velika pobeda za goste, veliki peh za vaš tiket.

KLUB BRIŽ - MEHELEN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1

Niste verovali u tim koji sa klupe predvodi Aleksandar Janković, ispostavilo se da ste pogrešili. Mehelen je poveo u 57. minutu preko Nesensa na asistenciju Klesa, a Tom de Suter je tek u drugom minutu sudijske nadoknade posle pasa Liora Refaelova uspeo da poravna. Nažalost, to je bilo nedovoljno za sva tri boda, i za ovu kvotu od 1,38.

BREST - NIOR (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Još jedni Francuzi su vas prodali, ovoga puta Brest i Nior koji su odigrali vrlo dosadan meč bez golova. Verovali ste da prednost domaćeg terena može da donese prevagu, pa ste se prevarili. Golmani i odbrane su vam odneli novac.

PRESTON - LEJTON (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

I ovde ste tipovali na domaćine, i ovde ste se opekli. Na samom startu ste pomislili da ste pogrešili što ste stavili svoje pare na ovaj meč, pošto je u petom minutu Muni postigao vodeći gol za goste. 18 minuta kasnije, domaćin je poravnao, da bi u 68. minutu došao i do prednosti posle Galagerovog gola iz penala, ali vam je novac iz džepa odneo Dagnal u 78. minutu izjednačujućim golom.

RKC VALVAJK - RODA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Sigurno ste u neverici trljali oči i nekoliko puta proveravali rezultat, ali nažalost RKC je stvarno razbio Rodu! Valvajk je ubedljivo najlošiji tim druge lige Holandije, dok se Roda bori za vrh i povratak u elitu. Ipak, to se nije videlo na terenu, makar ne u drugom poluvremenu kada je domaćin za manje od 20 minuta tri puta pogodio mrežu gostiju i ugasio sve vaše nade da možete do dobitka.

OKSER - KLERMON (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Domaćin je ponovo pokazao da je „kralj“ iksa i to baš danas, kada ste vi očekivali keca. Klermon je poveo još u prvom poluvremenu i čuvao je tu prednost sve do samog finiša, da bi Okser uspeo da poravna u 89. minutu, ali vremena za nešto više nije bilo iako ste se vi nadali. Ovoga puta Francuzi nisu ispoštovali.

CRVENA ZVEZDA - GALATASARAJ (tip bezh 1, kvota 1,25) - rezultat 65:74

Činilo se da je ovaj duel idealna prilika za prvi trijumf Zvezde u Top 16 i revanš Galatasaraju za neverovatan poraz u Istanbulu, ali to se nažalost nije desilo. Imala je ekipa Dejana Radonjića minimalnu prednost na poluvremenu, bila je u egalu tokom većeg dela meča, ali su iskusniji igrači Galatasaraja ipak bili bolji u završnici, te će crveno-beli na pobedu morati još da sačakaju, kao i vi na dobitni tiket.

FENERBAHČE - OLIMPIJAKOS (tip bezh 1, kvota 1,55) - rezultat 68:74

Sve je moglo da se završi sjajno, samo da nije Vasilisa Spanulisa! Fener je bio u egalu skoro čitav meč, bolje su igrali od rivala i u poslednjoj četvrtini, imali četiri poena prednosti u samom finišu, ali je bek Olimpijakosa sve pokvario. Kao i uvek, ruka mu nije drhtala kada je njegovom timu bilo najvažnije i poslao je vaš tiket među one precrtane.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.