REZZIME DANA (četvrtak): Niste očekivali da Tores ovoliko zablista, ali vam se vera u CSKA isplatila

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (četvrtak): Niste očekivali da Tores ovoliko zablista, ali vam se vera u CSKA isplatila

Pogledajte ko vam je 15. januara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

U našoj redovnoj rubrici PREDLOZZI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I TIPOVANJA nismo se baš proslavili, jer smo pogodili svega dve od pet odigranih utakmica, a rekli smo vam i da izbegnete pobedu na CSKA, što vi niste poslušali, pa ste uspeli da kapitalizujete na tome. Za razliku od nas, bili ste vrlo uspešni, pogodili ste šest od deset mečeva koji su bili najigraniji u MOZZART kladionicama. Prodali su vas Real u fudbalu, Barsa u košarci, kao i mladi Kanađani i Beitar iz Jerusalima.

ZAOKRUŽENO

Juventus – Verona (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 6:1

Juve je sasvim opravdao ulogu favorita u ovom meču, i to i više nego što su se i najvatreniji navijači nadali. Na kraju je bilo 6:1, a sve je počelo tako što je Sebastijan Đovinko sjajnim slobodnjakom savladao gostujućeg golmana. Do kraja je Verona samo uspela da ublaži poraz pogotkom Nenea. Pogodili ste i ostale igre koje su danas bile popularne, pošto je ušao i 3+, i iz keca u keca, kao i više od dva gola u prvom delu igre.

Efes – CSKA (tip bezh 2, kvota 1,55) - rezultat 69:78

Verovali ste u Teodosića, niste u Krstića i Dudu, što vam se ovoga puta isplatilo. Ekipa CSKA je očigledno navikla da pobeđuje u Turskoj, posebno u Istanbulu, pošto je to pre dve nedelje uradila i sa ekipom Fenerbahčea. Držao se Efes, ali je razlika napravljena u drugoj i četvrtoj četvrtini, kada su blistali Nando de Kolo i Aron Džekson

Alba – Real (tip bezh 2, kvota 1,25) - rezultat 61:79

Činilo se da će biti mnogo teže, pošto je u Albinoj hali pala Barselona, ali nije bilo tako, iako je u prve dve četvrtine bilo vrlo neizvesno. Kao i u meču sa Crvenom zvezdom, Real je u trećoj četvrtini napravio veliki zalet i tako se odvojio na nedostižnu razliku. U četvrtoj je Alba potpuno stala, što je Kraljevski klub iskoristio kako bi se što više odvojio.

Elče – Barselona (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:4

Barselona je bila uspešnija u fudbalu, Real u košarci, a vi ste to sve ispratili. Počelo je odlično po goste iz Katalonije, jer je predivnim golom Žeremija Matjea iz slobodnjaka u stilu Siniše Mihajlovića Barsa povela već na samom startu meča. A za vas koji ste igrali i da će u prvom poluvremenu pasti više golova, razlog za slavlje dogodio se u 40. minutu, kada je Serhi Roberto pogodio levicom sa više od 20 metara. Valja napomenuti da niko od igrača koji su igrali na ovom meču nije nastupao u pobedi nad Atletikom za vikend.

Hapoel Rišon – Hapoel T.A. (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Već posle 16 minuta igre Gil Vermut je goste doveo u vođstvo, a da ste napravili pravi izbor kada ste stavljali Hapoel iz Tel Aviva na tiket potvrdilo se u 58. kada je Zaguri pogodio za 2:0. Već tri minuta kasnije Zoabi je vratio Hapoel Rišon u život, ali čuda se ne dešavaju svaki dan.

Katar – Brazil (tip bezh 1, kvota 1,25) – rezultat 28:23

Para vrti gde burgija neće, pa je i Katar uspeo da oformi reprezentaciju dostojnu svakog respekta. Naravno nema tu mnogo lokalaca, ali ovi koji su dovedeni znaju lopte, pa su uz sedam golova Ala Mahmud Hasaba i brojne odbrane Danijela Šarića na golu izabranici Valera Rivere na trijumfalan način otvorili Svetsko prvenstvo.

PRECRTANO

Real Madrid – Atletiko Madrid (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Najviše vas je bilo ubeđeno da će Real Madrid ipak savladati svog ljutog gradskog rivala i na taj način možda i doći do četvrtfinala Kupa Kralja sa Barselonom. Od toga nije bilo ništa pošto je Fernando Tores sa dva gola na samim počecima oba poluvremena donosio prednost svom starom/novom timu, a Serhio Ramos i Ronaldo su samo uspevali da poravnaju. Dosta vas je igralo i 3+, kao i iz keca u kec, ali ste se osim na golove, i ovde opekli.

Makabi T.A. – Barselona (tip bezh 2, kvota 1,80) – rezultat 70:68

U samom finišu je Barselona mogla i do preokreta u meču u kojem je aktuelni šampion Evrope imao i dvocifrenu prednost, ali Devin Smit nije dozvolio. Njegova rampa u poslednjim sekundama meča sačuvala je Makabijevu prednost. A svim kladiocima istanjila živce.

Hapoel Aš. – Beitar J. (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Krenulo je po zlu, ali su stvari brzo došle na svoje mesto posle golova Matoviča i Klodemira. Činilo se da će proći prema očekivanjima, a onda se pojavio izvesni Asulin i sve je otišlo dođavola. Posle gola primljenog u 78. minutu Beitar nije uspeo da još jednom stigne do prednosti. Utakmica je otišla u produžetak... Koga još zanima šta je posle bilo? Ako vam je lakše, Hapoel je prošao dalje.

El Salvador M20 – Kanada M20 (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Duel KONKAKAF prvenstva za igrače uzrasta do 20 godina. Kanada je važila za favorita, ali nije uspela da taj kvalitet koji na papiru prenese na teren. Isprečili su se izvesni Perez, koji je u 44. minutu postigao prvi gol na utakmici, te Viljavensio, strelac drugog gola za El Salvador. Hanson Boakaj i Freze su u oba navrata brzo uzvraćali, ali Kanađani nisu imali snage za pun preokret. Ernandez je u poslednjim sekundama dao gol za 3:2, i tako je srušio sve severnjačke snove.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (petak): Zaokružite ovaj datum u kalendaru kao crni petak za kladioce

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2015, 00:45

Pogledajte ko vam je 16. januara doneo novac, a ko je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.