Prva pobeda Zvezde u gostima

Izvor: TV Arena Sport, 06.Okt.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Zvezde u gostima

Aktuelni šampion regionalne košarkaške lige Crvena zvezda otvorio je treće kolo ABA lige svojom prvom pobedom u gostima.

Meč u Zadru, u kome je slavila Crvena zvezda rezultatom 56:49 ostaće u istoriji kao najneefikasnija od nastanka ABA lige.

Prethodni negativni rekord držali su Crvena zvezda Telekom i Krka (57:52), ali >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je na večerašnjem susretu u Zadru palo 105 poena, četiri manje u odnosu na prethodni rekord.

Najbolji pojedinci u redovima Zadra i Crvene zvezde Telekom bili su Filip Kraljević (18 pts, 10 sk) i Marko Simonović (13 pts, 7 sk). Pored Kraljevića i Simonovića dvocifren učinak upisali su još Glen Kozi (11 pts) i kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović (10 pts, 5 sk).

Crveno-beli su nakon večerašnjeg trijumfa zadržali lidersku poziciju na tabeli sa skorom 3-0.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.