Zvezda se provukla: Simonović srušio Zadrane!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se provukla: Simonović srušio Zadrane!

Na prvom gostovanju u sezonu, u Zadru, Crvena zvezda je bila slaba, ali je uspela da ostvari i treći trijumf u ABA ligi. Četa Dejana Radonjića slavila je 56:49 (11:12,13:11,14:12,18:14) u očajnoj predstavi u dvorani "Krešimir Ćosić".

Malo šta je polazilo od ruke i jednima i drugima. Mnogo izgubljenih lopti, promašenih slobodnih bacanja (Zvezda 14/22), karakteristika su ovog meča. Dobra igra Marka Simonovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (dve vezane trojke) sredinom poslednjeg perioda igre bili su dovoljni crveno-belima da se odlepe na +8 (49:41), pet i po minuta pre kraja.

Zadrani su uspeli da smanje na 50:47, dva minuta pre kraja, ali u finišu, Beograđani su bili staloženiji sa linije slobodnih bacanja i zadržali stopostotni učinak u regionalnom takmičenju.

Zvezda nervozna, sa malo rapoloženih igrača. Vidi se da ekipa ima malo zajedničkih treninga, da Skorcanitis, Mekel i Tompson, zasad, nisu opravdali epitet pojačanja.

Kod crveno-belih, najefikasniji je bio SImonović sa 13 poena (tri trojke), uz sedam skokova. Kapiten Mitrović je postigao 10, a Cirbes sedam poena. Kod domaćina, raspoložen je bio Filip Kraljević sa 18 poena, dok je Amerikanac Kouzi ubacio 11.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA LIGA: Simonović vodio Zvezdu do tesne pobede u Zadru!

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Zadra u gostima rezultatom 56:49 (11:12, 13:11, 14:12, 18:14) u trećem kolu ABA lige.  . . Crveno-beli imaju maksimalan učinak od tri pobede, dok je Zadranima ovo bio drugi poraz u tri odigrana meča.. Najefikasniji u timu Zvezde bio je Marko Simović sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Revija promašaja i očajne košarke u Zadru: Zvezda imala više izgubljenih lopti nego pogođenih šuteva iz igre, ali je slavila na čist kvalitet!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2015

Povratnik u redove Beograđana Marko Simonović bio najistaknutiji u ekipi Dejana Radonjića, a njegovi poeni bili su presudni u trenucima kada se lomio rezultat - 49:56..Treća pobeda Crvene zvezde u ABA ligi, ali u pravoj reviji promašaja u areni Krešimir Ćosić. Praktično neverovatan ritam utakmica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Crveno-beli se provukli: Simonović srušio Zadrane!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015

Na prvom gostovanju u sezonu, u Zadru, Crvena zvezda je bila slaba, ali je uspela da ostvari i treći trijumf u ABA ligi. Četa Dejana Radonjića slavila je 56:49 (11:12,13:11,14:12,18:14) u očajnoj predstavi u dvorani "Krešimir Ćosić"...Malo šta je polazilo od ruke i jednima i drugima. Mnogo izgubljenih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.