Primera - Barsina bruka u Granadi, pogled na vrh tabele je nestvaran! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Barsina bruka u Granadi, pogled na vrh tabele je nestvaran! (video)

Neverovatan start povratnika iz Segunde.

Granada srušila šampiona sa 2:0, Barsi nije pomoglo ni Mesijevih 45 minuta!

Domaći su stigli do vođstva iz prve šanse na meču. Azez sjajno prolazi po desnoj strani i uz određenu dozu sreće šalje loptu pod prečku, stvarno neverovatan gol Nigerijca.

Granada je imala šansu i u petnaestom minutu, ali je šut Puertasa zaustavio Ter Štegen. Gosti u ovom delu meča nisu uputili niti jedan šut u okvir gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je branio Silva.

Valverde odmah reaguje na početku drugog dela igre, izlaze Perez i Firpo, na terenu su i Mesi i Fati. Ipak ovakva promena nije donela neki veliki pomak u igri. Barselona je imala veći posed, ali je delovalo da su domaćini konkretniji.

A onda dolazi 64. minut kada sudija posle konsultacija sa VAR tehnologijom dosuđuje penal za domaćina zbog Vidalovog igranja rukom u svom šesnaestercu. Vadiljo, koji je ušao samo tri minuta pre toga, uzima odgovornost u svoje ruke i donosi velikih 2:0 za Granadu!

Desetak minuta kasnije Suarez zahteva penal posle jednog kontakta na šta sudija negativno odgovora, da bi Rui Silva samo četiri minuta kasnije odbranio sjajan šut Mesija.

Granada je uspela da odbrani 2:0 i zauzme mesto lidera Primera u nekompletnom petom kolu.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.