PL - Svrake spasile bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - "Svrake" spasile bod! (video)

Odigran je poslednji premijerligaški susret za danas.

Ekipa Stiva Brusa i dalje bez pobede na domaćem terenu, Brajton zaslužio možda i više od boda, na kraju najnepopularniji rezultat 0:0.

Gosti su odmah na početku meča imali par prilika preko Maupeja i Danka, koji je pogodio prečku. Na drugoj strani pokušali su Aliron i Žoelinton, ali je Rajan u oba navrata sigurno interevenisao. Alzate je u 34. minutu i postigao gol za vođstvo gostiju, ali je kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poništen zbog ofsajd pozicije.

Atcu je imao dobru šansu odmah po početku drugog poluvremena, ali bez promene rezultata. Posle toga je Konoli imao sjajnu šansu za goste, ali je Šar sjajno reagovao i spasio mrežu petnaest minuta pred kraj.

Na kraju ostaje 0:0 na "Sent Džejmsu" oba tima su u donjem delu tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera - Barsina bruka u Granadi, pogled na vrh tabele je nestvaran! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019

Neverovatan start povratnika iz Segunde...Granada srušila šampiona sa 2:0, Barsi nije pomoglo ni Mesijevih 45 minuta!..Domaći su stigli do vođstva iz prve šanse na meču. Azez sjajno prolazi po desnoj strani i uz određenu dozu sreće šalje loptu pod prečku, stvarno neverovatan gol Nigerijca...Granada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.