Bundesliga - Bikovi slavili u Bremenu i preskočili Bajern! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - "Bikovi" slavili u Bremenu i preskočili Bajern! (video)

Lajpcig ponovo lider nemačkog šampionata.

Fudbaleri Lajpciga ostvarili su još jednu pobedu u petom kolu nemačke Bundeslige pošto su u Bremenu savladali Verder sa 3:0.

"Bikovi" su odmah uspostavili dominaciju na terenu i već u 13. minutu poveli preko Vilija Orbana koji je pogodio nakon kornera.

Nova nevolja za domaću ekipu stigla je u 35. minutu kada je Marsel Sabicer udvostručio vođstvo Lajpciga.

Gosti su sredinom drugog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostali sa igračem manje pošto je Lajmer zaradio isključenje, ali to im nije smetalo da u 83. minutu overe tri boda pogotkom Marsela Saraćija.

Tako je Lajpcig ponovo zauzeo lidersku poziciju u Bundesligi sa 13 bodova, dok je Verder na 10. mestu sa šest osvojenih bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - "Svrake" spasile bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019

Odigran je poslednji premijerligaški susret za danas...Ekipa Stiva Brusa i dalje bez pobede na domaćem terenu, Brajton zaslužio možda i više od boda, na kraju najnepopularniji rezultat 0:0...Gosti su odmah na početku meča imali par prilika preko Maupeja i Danka, koji je pogodio prečku. Na drugoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.