Potpuno se slažu - Pavkov rekao isto što i Klop!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno se slažu - Pavkov rekao isto što i Klop!

Zvezdin heroj je odmah posle meča nešto javno priznao.

Preneli smo nešto ranije, Jirgen Klop je na konferenciji za medije, govoreći o dvostrukom strelcu Milanu Pavkovu rekao između ostalog, da je Pavkov ''drugim golom iznenadio i sam sebe''.





Zanimljivo je da je maltene isto to rekao i sam Pavkov odmah posle meča.



''Kod drugog gola se videlo da nisam mnogo razmišljao i da sam bio začuđen. San >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mi je bio, i to sam najavio, da bih voleo da postignem gol na ovom meču. To se i desilo i presrećan sam'', istakao je Pavkov u izjavi za TV ''Arena Sport'' na terenu ''Marakane''.

Oba gola postigao je tokom prvog poluvremena i već posle nepunih pola sata postavio konačnih 2:0 za Crvenu zvezdu u četvrtom kolu Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.