Poluvreme - Tandem B&B rastura, Zvezda dosta bolja od Ludogoreca! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Tandem B&B rastura, Zvezda dosta bolja od Ludogoreca! (video)

Poluvreme koje dosta obećava.

Nakon prvih 45 minuta igre u kompleksu hotela "Regnum" Crvena zvezda vodi protiv Ludogoreca rezultatom 2:0.

Od samog starta je Crvena zvezda bila dominantniji tim, Jirka, Jovičić i Marin su propustili šanse, poništen je i jedan gol Milunovića zbog ofsajda Bena, a kasnije je i Marko Marin šutirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz slobodnog udarca malo preko gola.

Zvezda je povela u 33. minutu, nakon što su fudbaleri Ludogoreca tražili faul na sredini terena koji je možda i napravio Jovičić, tekla je akcija preko desne strane napada srpskog šampiona, Jirka je uputio centaršut, Ben je glavom uspeo da savlada reprezentativca Bugarske Ilijeva za 1:0.

Igrali su grubo i jedni i drugi, posebno igrači Ludogoreca, nikako nije ličilo da se radi o prijateljskoj utakmici.

Veliku šansu su propustili igrači Ludogoreca preko Vandersona koji nije dobro prihvatio loptu u kaznenom prostoru, Borjan je istrčao na vreme i spasio gol.

Prvi pravi udarac ka golu Crvene zvezde uputio je Kešeru sa 17-18 metara, ali je njegov udarac odbranio Borjan.

Nije to bilo sve, Crvena zvezda je stigla i do drugog gola, strelac je bio Ričmond Boaći nakon fantastične asistencije Milana Rodića, napadač iz Gane je dobro primio loptu i odličnim šutem je savladao protivničkog golmana za 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludogorec arhiviran, dopadljiva Zvezda 3/3! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019

Sjajna igra Crvene zvezde protiv Ludogoreca...Tri od tri Crvene zvezde na pripremama u Antaliji...Ekipa Vladana Milojevića je možda i u najjačem testu do sad savladala Ludogorec sa 3:1 (2:0) ubedljivom i dopadljivom igrom na trenutke...Zvezda je bila bolji rival od Ludogoreca, od samog starta se videlo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.