Ludogorec arhiviran, dopadljiva Zvezda 3/3! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludogorec arhiviran, dopadljiva Zvezda 3/3! (video)

Sjajna igra Crvene zvezde protiv Ludogoreca.

Tri od tri Crvene zvezde na pripremama u Antaliji.

Ekipa Vladana Milojevića je možda i u najjačem testu do sad savladala Ludogorec sa 3:1 (2:0) ubedljivom i dopadljivom igrom na trenutke.

Zvezda je bila bolji rival od Ludogoreca, od samog starta se videlo da je srpski tim raspoloženiji za igru, posebno u fazi napada gde su stvarali šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od prvog minuta.

Jirka, Ben, Marin, šanse su se ređale pred golom Ludogoreca, a do prednosti Zvezda stiže u 33. minutu.

Nakon što su fudbaleri Ludogoreca tražili faul na sredini terena koji je možda i napravio Jovičić, tekla je akcija preko desne strane napada srpskog šampiona, Jirka je uputio centaršut, Ben je glavom uspeo da savlada reprezentativca Bugarske Ilijeva za 1:0.

Imali su fudbaleri Ludogoreca jedan period kada su stvarali šanse, prvo je Vanderson loše primio loptu u kaznenom prostoru, a par minuta kasnije je Kešeru šutirao sa 17 metara, ali je odbranio Borjan.

Crvena zvezda je stigla i do drugog gola, strelac je bio Ričmond Boaći nakon fantastične asistencije Milana Rodića, napadač iz Gane je iz prve odličnim šutem je savladao protivničkog golmana za 2:0.



U nastavku miran početak, dosta manje tempa, izmene su se ređale i na jednoj i na drugoj strani, a do gola prvi stižu fudbaleri Ludogoreca. Vanderson je razmenio pas, uputio odličan udarac za 2:1.



Ipak, Bugari nisu uspeli da stvore više šansi, Zvezda je i u nastavku bila bolji rival, a do trećeg gola stiže preko Milana Pavkova koji je na fantastičan način, udarcem desnom nogom sa oko 15 metara savladao protivničkog golmana.

Zvezda je mogla preko Vujadina Savića da zapečati sudbinu Ludogoreca, ali nije uspela, ostalo je 3:1.

Zvezda: Borjan, Gobeljić (od 46' Stojković), Milunović (od 59' Savić), Babić, Rodić (od 71' Hajdin), Jovičić (od 46' Čaušić), Jovančić (od 83' Joveljić), Ben (od 67' Ebesilio), Marin (od 59' Vukanović), Jirka (od 59' Simić), Boaći (od 59' Pavkov).

Ludogorec: Iliev, Grigore, Moci, Medjelkov, Sisinjo, Goravski, Djakov, Marselinjo, Vanderson, Popa, Kešeru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: Crvena zvezda - Ludogorec 3:1

Izvor: Mondo, 02.Feb.2019

Crveno-beli u Antaliji pružili najbolju igru na pripremama. Bili su raspucani i sigurni protiv bugarskog rivala, a golove su dali Ben, Boaći i Pavkov.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.