Pogledajte kako je Ronalda potresao debakl u madridskom derbiju

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Ronalda "potresao" debakl u madridskom derbiju

Kristijano Ronaldo i njegova proslava 30. rođendana posle debakla od Atletika na "Vinsente Kalderonu" i dalje je centralna tema španskim medija.

Ugledna "Marka" piše da su se legende kluba Iker Kasiljas i Serhio Ramos naljutili na Portugalca zbog proslave rođendana posle bruke u duelu sa gradskim rivalom. Navijači Reala su ogorčeni ponašanjem najboljeg fudbalera današnjice, a i predsednik kraljevskog kluba Florentino Perez, prema saznanjima "Marke", imao je dug razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa prvotimcima i trenerom posle potopa na "Vinsente Kalderonu", gde je Atletiko ponizio šampiona Evrope.

U odbranu Ronalda stao je njegov menadžer Horhe Mendeš.

"Kristijano je bio jako ljut i veoma potresen zbog situacija. On je i dalje najveći profesionalac na svetu. Najveći u istoriji. Rekao mi je: 'Neću da ostanem dugo na zabavi', a otišao je jer je tamo bilo više od 40 mališana i morao je da ode. Hteo da je pokaže poštovanje ljudima koji su došli. I njegov sestrić je slavio rođendan. Bio je veoma ljut zbog poraza  -rekao je Mendeš.

A ko je Ronaldo bio potresen, pogeldajte na ovom snimku

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.