Opšta praksa: Melanom, zdravstveni pregledi širom Srbije (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 14:31

Opšta praksa: Melanom, zdravstveni pregledi širom Srbije (AUDIO)

Melanom je rak kože od kojeg se godišnje razboli oko 700 ljudi u našoj zemlji. Bolest je izlečiva u početnoj fazi, a budući da se vidi golim okom, ako primećujete bilo kakve neobične promene na koži, zakažite pregled.U okviru ovogodišnje kampanje "Euromelanom", pregledi kože će biti organizovani u ponedeljak u zdravstvenim ustanovama širom Srbije, a u Vojvodini će ih biti u: Novom Sadu, Vršcu, Zrenjaninu, Kikindi, Kuli i Sremskoj Mitrovici.
Pregledi se zakazuju putem sajta euromelanoma.eu. Važnost prevencije i ranog otkrivanja melanoma je i tema emisije Opšta praksa Radio Novog Sada za koju je govorila nacionalna koordinatorka Euromelanom kampanje doktorka Tatjana Roš....
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.