Lazetić: Za nas je Mladost uvek težak protivnik, spremni smo za meč u Lučanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 14:34

Lazetić: Za nas je Mladost uvek težak protivnik, spremni smo za meč u Lučanima

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje težak meč protiv ekipe Mladosti, ali je dodao da veruje u pobedu svog tima u Lučanima. Fudbaleri TSC-a gostovaće sutra od 18.30 časova ekipi Mladosti u Lučanima u meču 36. kola Superlige Srbije, odnosno šestog kola plej-ofa. TSC je treći na tabeli plej-ofa SLS sa 72 boda, dok je Mladost sedma sa 43.
"Za nas je Mladost uvek težak protivnik. Mladost nema šansu za plasman, mogu opušteno da igraju, a nama uslovi na njihovom stadionu ne odgovaraju i teško uspevamo da sprovedemo isplanirano. Naravno, to deo igre, naša liga je takva i tome moramo da se prilagodimo", rekao je Lazetić, preneo je klub iz Bačke Topole.
"Spremni smo i u dobrom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.