Vučić: Ideja o rezoluciji o Jasenovcu je dobra ideja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 14:25

Vučić: Ideja o rezoluciji o Jasenovcu je dobra ideja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ideja o rezoluciji o Jasenovcu dobra ideja i da ćemo sagledati oberučke kako da je u budućnosti prihvatimo, ali da je pitanje za predstavnike građana Crne Gore da li to žele ili ne.
On je novinarima u Kotoru rekao da njega boli sve što se radi protiv srpskog naroda na KiM i da to nikada nije krio, kao što ne krije koliko je opasna rezolucija o Srebrenici koju planiraju "veliki, bahati i moćni" da donesu.
"Što se tiče Crne Gore, za razliku od onih koji dolaze da kažu Crnoj Gori šta treba da uradi, ja to ne radim. Mi poštujemo Crnu Goru, to je njena odluka. Da li će Srbija da bude oduševljena ako podrži rezoluciju, svakako neće. Ali nemojte...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.