Vučić sa OBrajanom o aktuelnoj regionalnoj situaciji i o KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 14:25

Vučić sa O'Brajanom o aktuelnoj regionalnoj situaciji i o KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas na marginama Samita EU Zapadni Balkan u Kotoru sa pomoćnikom državnog sekretara za evro-azijske poslove Stejt departmenta Džejmsom O'Brajanom o aktuelnoj regionalnoj i geopolitičkoj situaciji, napretku u procesu približavanja Zapadnog Balkana, mogućnostima za dalje jačanje odnosa i širenje saradnje Srbije i EU.
"Iako se nismo saglasi po većini pitanja koja se tiču KiM, Srbija ceni angažman SAD kada je reč o insistiranju na primeni postignutih dogovora u dijalogu, a na prvom mestu formiranja ZSO", napisao je predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Razgovarao sam sa O'Brajanom o situaciji na Kosovu i rezoluciji o Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas iz Kotora sa Samita lidera Zapadnog Balkana da je razgovarao sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O'Brajanom o situaciji na Kosovu i rezoluciji o Srebrenici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Visković: Srbija u specifičnom položaju, ima problem na više frontova

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2024

Srbija je u jednom specifičnom položaju da ima problem na više frontova i u takvoj situaciji nije nikako čudo što su svi naši diplomatski kapaciteti angažovani punom merom, izjavio je za N1 profesor FPN-a u penziji i nekadšni ambasador u Nemačkoj Ivo Visković povodom održavanja Samita lidera...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.