Počinje Austrijan open, troje srpskih tenisera na otvaranju

Izvor: RTS, 15.Jan.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Austrijan open, troje srpskih tenisera na otvaranju

Sve je spremno za početak prvog grend slem turnira u sezoni, Australijan opena. Prvog dana turnira, na teren će troje srpskih teniseraJelena Janković, Viktor Troicki i Dušan Lajović. Novak Đoković odbranu titule počinje drugog dana takmičenja.

U noći između nedelje i ponedeljka startuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi grend slem u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije. Novak Đoković brani titulu u muškoj konkurenciji, dok će najvećeg konkurenta imati u trenutno najboljem teniseru sveta Endiju Mariju.
Prvog dana na Australijan openu od srpskih takmičara nastupiće Jelena Janković, Viktor Troicki i Dušan Lajović. Jelena i Viktor igraju prve mečeve, jedan čas posle ponoći, dok Dušan igra na istom terenu kao i Troicki, ali treći meč.
Jankovićeva se sa nemačkom teniserkom Laurom Zigmund sastaje u ponedeljak od jedan sat posle ponoći na terenu broj osam, dok u isto vreme igraju Viktor Troicki i Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine na terenu 22.

Duel između Dušana Lajovića i Francuza Stefana Robera igra se, takođe na terenu 22, ali kada se završe mečevi Troicki - Džumhur i Vanija King - Natalija Vikljanceva.
Branilac titule u Melburnu Novak Đoković pohod na rekordi sedmi trofej na "Ozi openu" započinje drugog dana protiv Španca Fernanda Verdaska.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE I VAJDA: Evo koju JAKU poruku ima za Noleta pred prvi Grend slem u sezoni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2017

Đoković kreće u odbranu titule...Srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na prvom Grend slem turniru u sezoni na kojem je drugi nosilac ali brani titulu koju je osvojio prošle godine, a ujedno se bori da osvoji i sedmu. Mnogo se polemisalo ko će preuzeti mesto trenera umesto Borisa Bekera ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Djoković sutra počinje odbranu titule na Australijan openu

Izvor: Beta, 16.Jan.2017, 16:03

Srpski teniser Novak Djoković sutra od 9 časova počinje odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu protiv Španca Fernanda Verdaska.Duel drugog i 40. tenisera sveta prvi je u večernjem delu programa na "Rod Lejver areni" i počeće u 19 časova po lokalnom, odnosno devet časova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.